15. maj 2021
Elever fra Allerød Gymnasium har deltaget i Affaldsindsamlingen 2021. Pressefoto
Elever fra Allerød Gymnasium har deltaget i Affaldsindsamlingen 2021. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød Gymnasium gjorde naturen ren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød Gymnasium gjorde naturen ren
Allerød - 19. april 2021 kl. 10:50

Allerød Gymnasium deltog i Affaldsindsamlingen 2021.

Udstyret med handsker og affaldssække deltog elever fra Allerød Gymnasium i uge 15 i den nationale affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening stod bag. Hver klasse brugte mellem en halv og en hel time til at indsamle affald i naturen, og forbavsende meget plastic, emballage, cigaretskod, tomme flasker og dåser blev fyldt i sækkene, skriver Allerød Gymnasium i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Affaldsindsamlingen har selvfølgelig først og fremmest til formål at rydde op i naturen, men den var også en kærkommen social aktivitet for eleverne, der har tilbragt de sidste mange uger i hjemmene med virtuel undervisning."

Danmarks Naturfredningsforening har i år haft særligt fokus på take away-affald. Ved deltagelse i Affaldsindsamlingen 2021 deltager gymnasiet samtidig i konkurrencen om 25.000 kroner til et grønt projekt på skolens område.

Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?