18. juni 2021
Allerød Bio holder fødselsdag 17. maj. Pressefoto
Allerød Bio holder fødselsdag 17. maj. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød Bio fejrer sin fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød Bio fejrer sin fødselsdag
Allerød - 12. maj 2021 kl. 12:25

"Så fejrer vi igen vores fødselsdag. I år fejrer vi 17-års fødselsdag med et spændende gratis program for de yngste om formiddagen, familiefilm med en lille popcorn om eftermiddagen og slutter lørdagen med en voksenfilm med et glas vin til de voksne," sådan skriver biografen i en pressemeddelelse. Allerød Bios fødselsdag løber af stablen lørdag 15. maj.

Foreningen Allerød Bios Venner blev startet 14. maj 2004. Foreningen består af omkring 450 hustandsfamilier. Biografen drives af cirka 130 aktive frivillige, der står for valg af film, forevisning af filmene, billetsalg og servicering i cafeen, annoncering, nyhedsbreve, hjemmeside, gennemførelse af events, bestyrelsesarbejde med mere.

"Alle de aktive i biografen har rigtig længe glædet sig til igen at møde vores mange og trofaste gæster. Vi har set frem til åbningen. Vi er især glade for, at vi i år kan vende tilbage med et rigtig godt og spændende fødselsdags-program. Især formiddagen som er rettet mod de mindste i familien. Vi håber at kunne lokke hele familien i biografen. De små korte animationsfilm er gode til en filmoplevelse, hvis man ikke tidligere har været i biografens mørke. Og helt mørkt er det ikke - Vi kører med sænket belysning, så oplevelsen ikke bliver for overvældende. De tidligere år har vi haft mange gæster til alle forestillingerne på denne festlige dag. Kom og vær med til at fejre dagen sammen med os," skriver altså Allerød Bio i en pressemeddelelse.

På fødselsdagen bliver blandt andet følgende film vist til børnene 'Hunden Ib fodrer myrerne' og 'Prik og Plet i sneen', mens de voksne for eksempel kan se 'Sound of Metal' og 'Smagen af rust og ben'.

Jk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?