20. november 2019
Eleverne i 6.d skifter i denne uge skoleskemaet ud med deltagelse i finalen ved Skole OL i Aarhus.  Foto: Allan Nørregaard
Eleverne i 6.d skifter i denne uge skoleskemaet ud med deltagelse i finalen ved Skole OL i Aarhus. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 6.d kæmper om guld ved Skole OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

6.d kæmper om guld ved Skole OL
Allerød - 17. juni 2019 kl. 13:06
Af Anne-Mette Rasmusen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Netop i disse dage har 6.d fra Lillevang Skole skiftede den almindelige undervisning ud med en tur til Aarhus for at deltage i finalen i Skole OL, som de har kæmpet sig til i disciplinen orienteringsløb.

- Vi glæder os rigtig meget til Skole OL-finalen. Vi er sikre på, at det bliver rigtig sjovt, og vi har forberedt os godt, så det bliver spændende at se, hvor langt vi kommer, siger klassens lærere Pernille Skovbye og Klaus Jensen.

Skole OL er baseret på de tre børneolympiske værdier: fællesskab, færdighed og fairplay. Det betyder, at 6.d står sammen og kæmper som et hold. Og klassens mål er at komme hjem med medalje, trofæ og titlen som skoleolympisk mester i orienteringsløb.

Finalen finder sted den 18. til den 21. juni Ceres Park og Arena i Aarhus. 11.000 skoleelever deltager i arrangementet, og 6.d skal i ilden torsdag den 20. juni.

Det er Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund, som står bag Skole OL, der støttes af TrygFonden og Nordea-fonden. Finalen afvikles i samarbejde og med støtte fra Aarhus Kommune. Skole OL holdes for elever i 4. til 7. klassetrin, og eleverne dyster i atletik, bordtennis, bowling, bueskydning, crossløb, orienteringsløb, roning, svømning og parasport.

grafik køb billede