31. juli 2021
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 61-årig dræbt: Nye oplysninger om dødsulykken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

61-årig dræbt: Nye oplysninger om dødsulykken
Opdateret 19. juni 2021 kl. 12:20
Allerød - 19. juni 2021 kl. 09:32
Af Anne-Mette Rasmussen

Nordsjællands Politi er kommet med nye oplysninger om den alvorlige trafikulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse, der torsdag kort før klokken 14 kostede en 61-årig kvinde fra Græsted livet.

arrow Læs også: 61-årig kvinde dræbt i frontalt sammenstød med lastbil

De afslører, at der udover personbilen og lastbilen, som kørte frontalt sammen, var en tredje part involveret i ulykken, som i øvrigt betød, at vejen var spærret i begge retninger helt frem til omkring klokken 18.30.

Den tredje part var en 46-årig mand fra Stenløse. Han forsøgte at undvige sammenstødet og i den forbindelse endte hans bil i grøften, hvor den også blev ramt af lastbilen. Umiddelbart skete der ikke nogen skader på hverken den 46-årige eller lastbilchaufføren, en 60-årig mand fra det sydlige Sjælland.

Ifølge politiets oplysninger skete ulykken, da den 61-årige kvinde, som kom kørende i sydgående retning, trak over i den modsatte vognbane og kørte sammen med lastbilen. Politiet kender endnu årsagen til det uventede vognbaneskift.

Til Frederiksborg Amts Avis fortalte vagtchef Rolff Hoffmann torsdag aften, at det var problemer med at få bugseret den forulykkede lastbil væk fra ulykkesstedet, som var årsag til, at vejen var spærret i så lang tid.

- Det tog noget tid derude, for den forulykkede lastbil vejede 38 tons og var ikke lige sådan at flytte. Derfor var der helt spærret i begge retninger indtil 18.30, sagde han.

arrow Alvorlig ulykke: Motorvej spærret i begge retninger
17. juni 2021 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:36
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?