26. maj 2020
Gitte Holtze gik sig ud af en livskrise og blev stærkere. Det fortæller hun om på Allerød Bibliotek.  Pressefoto
Gitte Holtze gik sig ud af en livskrise og blev stærkere. Det fortæller hun om på Allerød Bibliotek. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 4265 kilometers vandring igennem en livskrise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4265 kilometers vandring igennem en livskrise
Allerød - 19. september 2019 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Journalist Gitte Holtze besøger Allerød Bibliotek den 23. september, hvor hun skal fortælle om sin lange vandring gennem den amerikanske vildmark. En rejse der på mange måder vendte op og ned på hendes liv.

I 2019 udgav hun bogen »Jeg lever« om sin vandretur fra Mexico til Canada ad Pacific Crest Trail, der er en af verdens længste vandrestier. Og på Allerød Bibliotek fortælle hun om, hvordan klarede den lange strækning, og hvad det har betydet.

Gitte Holtze besluttede ikke kun at gå den 4265 kilometer lange tur for eventyrets skyld, men især for at genvinde den styrke og selvrespekt, hun havde mistet efter et dyk i livet. Hun var blevet skilt, hendes far var død, hun havde mistet sit drømmejob. Og så havde hun det sidste år været fanget i et giftigt forhold til en mand, der havde punkteret hendes selvværd.

Hun fortæller især om at lære at slippe behovet for kontrol, at klare udfordringer, man ikke tror, man kan og at indse hvordan man bevarer motivationen til at blive ved og ved og ved.

Arrangementet foregår den 23. september klokken 19. Billetter koster 50 kroner og kan købes på biblioteket eller på hjemmesiden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?