25. september 2021
Allerød Kommunes årlige pensionisttur gik blandt andet til Gerlev Kro. Privatfoto
Allerød Kommunes årlige pensionisttur gik blandt andet til Gerlev Kro. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 400 fra Allerød var på pensionisttur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

400 fra Allerød var på pensionisttur
Allerød - 12. september 2021 kl. 16:24

Seniorrådet i Allerød kommune har fået afviklet kommunens udflugt for pensionister, skriver Dorte Hansen fra Lynge i en pressemeddelelse.

Knap 400 pensionister deltog i arrangementet. Efter opsamling gik turen omkring det nye hospitalsbyggeri, som kunne se fra overdrevsvejen. Det var ikke meget at se men, man fik en fornemmele af, hvor det nye sygehus bliver bygget, og der er lang tid til at det kan tages i brug.

På Royal Stage blev der serveret kaffe og lidt friskbagt kringle samt en bitter, alt mens en kompetent person holdt et foredrag på cirka en halv time om hospitalsbyggeriet. Tilbage i busserne gik turen øst om Arresø til Frederiksværk og Sølager. I bussen blev der fortalt om nogle af de ting, vi kørte forbi. Efter en time nåede vi Sølager. Der skulle vi over fjorden til Kulhuse med færgen Columbus, som kunne fragte en stor bus af gangen.

Fra Kulhuse kørte vi ned gennem Hornsherred og så lidt på Jægerspris Slot, før vi kort efter ankom til Gerlev Kro.

På Gerlev kro blev der serveret en tre retters menu, som blev afsluttet med kaffe, før turen atter gik tilbage til Allerød over Kronprinsesse Marys Bro.

Stemmer du til kommunalvalget i år?