25. september 2021
De frivillige fra Red Barnet Allerød kan se tilbage på en vellykket ferieoplevelse for 25 børn og deres forældre i Tisvilde. Pressefoto
De frivillige fra Red Barnet Allerød kan se tilbage på en vellykket ferieoplevelse for 25 børn og deres forældre i Tisvilde. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25 børn kom på ferie med Red Barnet Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 børn kom på ferie med Red Barnet Allerød
Allerød - 13. september 2021 kl. 18:32

oplevelser 25 børn og deres forældre var sammen med 14 frivillige på lejr fem dage i juli på Sankt Helene Feriecenter i Tisvilde arrangeret af Red Barnet Allerød.

Der var lagt et aktivitetsprogram, som sikrede både tid til hygge og afslapning samt til gode oplevelser med aktiviteter og ture ud af huset.

Børnene var mellem 6 og 14 år, så de frivillige havde forsøgt at skabe et meget varieret program, som var tilpasset børnenes alder.

"Det var dejligt at konstatere, at alle de ting, vi havde forberedt, virkede, og at familierne følte sig i trygge rammer," fortæller lejrchef Jens Præstholm i en pressemeddelelse fra Red Barnet Allerød.

Ifølge en rapport fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd kommer op mod hver 10. barn i Danmark ikke på ferie mindst én gang om året. Derfor hjælper Red Barnet de familier, der har allermest brug for det.

"Vi er her for de familier, som er i socialt, økonomisk eller kulturelt udsatte positioner," siger formand i Red Barnet Allerød Cecilia Holming, som har været med som frivillig på årets sommerlejr. jesl

Stemmer du til kommunalvalget i år?