23. oktober 2019
Jesper Norbøll begyndte for 20 år siden ene mand på et hjemmekontor. I dag har MediaMouse fem ansatte og løser et hav af opgaver. Foto: MediaMouse
gallery icon

Se billedserie

Jesper Norbøll begyndte for 20 år siden ene mand på et hjemmekontor. I dag har MediaMouse fem ansatte og løser et hav af opgaver. Foto: MediaMouse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 år med kronisk vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 år med kronisk vokseværk
Allerød - 20. marts 2019 kl. 05:51
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Jesper Norbøll i marts 1999 startede sin grafiske virksomhed MediaMouse op, var planen, at den blot skulle bestå af ham selv, der skulle arbejde som freelance-grafiker fra sit hjemmekontor. Det gik også efter planen de første år, men hurtigt kom der flere og flere kunder i butikken.

Og de efterspurgte ikke kun, at Jesper Norbøll lavede det grafiske arbejde i form af design og layout. De ønskede også hans hjælp til produktion af de færdige grafiske materialer som tryksager og skilte.

- Jeg havde et godt kendskab til både det tekniske og det håndværksmæssige indenfor grafisk produktion, ligesom jeg havde et bredt netværk inden for branchen med kontakter til forskellige virksomheder, som kunne producere for mig. Det gik dog relativt hurtigt op for mig, at det med at sende opgaverne »ud i byen« ikke var den rigtige vej set på længere sigt, fortæller Jesper Norbøll, der i stedet begyndte at investere i forskelligt produktionsudstyr.

Det viste sig at være et godt valg. Virksomheden voksede, og i 2003 flyttede MediaMouse hjemmefra og ind i 78 kvadratmeter på Amtsvej i Allerød. Allerede fire år senere var det dog blevet for småt, og MediaMouse flyttede videre til Solvang, hvor Bantex' gamle lokaler på 350 kvadratmeter ventede.

Virksomheden blev med at vokse. Der kom både flere medarbejdere, mere produktionsudstyr og flere opgaver, og efter to blev lejemålet udvidet.

I december 2016 var pladsen endnu engang blevet for trang, og virksomheden flyttede til Hejrevang, hvor MediaMouse-folkene nu har 800 kvadratmeter at boltre sig på.

I mellemtiden er enmandsvirksomheden også vokset til fem ansatte, og i dag fungerer MediaMouse som et grafisk produktionshus, der huser trykkeri og skiltevirksomhed samt grafisk design og layout.

- I en tid, hvor flere og flere grafiske virksomheder vælger at outsource deres produktioner blandt andet til udlandet, går vi den modsatte vej og forsøger at kunne løse så mange produktioner i huset som muligt. Udover at det giver os fuld kontrol over produktionen, specifikationer og kvaliteten, så giver det os også en fordel set på produktionstiden, siger Jesper Norbøll.

grafik køb billede