1. oktober 2020
Farvegladerne fejrer sit 20 års jubilæum med en stor udstilling. Den finder sted på Kirkehavegaard, hvor dette billede fra en tidligere udstilling også er taget. Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Farvegladerne fejrer sit 20 års jubilæum med en stor udstilling. Den finder sted på Kirkehavegaard, hvor dette billede fra en tidligere udstilling også er taget. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20 år med glade farver fejres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 år med glade farver fejres
Allerød - 17. september 2020 kl. 07:35
Af Anne-Mette Rasmussen

Hele 52 medlemmer har meldt sig til at være med, når Farvegladerne fejrer sit 20 års jubilæum med en stor fællesudstilling i begge sale på Kirkehavegaard.

Udstillingen repræsenterer dermed et stort udsnit af kreative og entusiastiske menneskers kunst. Og man vil kunne se billedkunst indenfor alle genrer, farverig glaskunst, stenskulpturkunst, keramik, stentøj, skulpturmøbler, smykker og vævede ting, for eksempel sjaler og vævede vægtæpper og patchwork.

Udstillingen åbner med en fernisering lørdag den 19. september fra 14 til 17, der bliver holdt i henhold til de anviste regler i forhold til corona. Således vil der være en begrænsning for, hvor mange, der må være i salene på en gang.

Det er Jette Bøving, der har været foreningens formand siden 2006, som vil stå for åbningstalen ved ferniseringen, hvor der også bliver musikalsk underholdning. Den står det klesmer- og folkemusikorkesteret, A-Ganif for.

Udstillingen er åben fra lørdag den 19.september til og med søndag den 4. oktober og kan ses alle dage undtagen mandage fra 14 til 17.

Lørdag den 26. september er der igen musikalsk underholdning, når jazz-orkesteret »Iben Molin og Las Vegas Trioen« spiller. Søndag den 20. september og søndag den 27. september er der udlodning af kunstværker mellem de besøgende, som er til stede sidst på eftermiddagen. Værkerne er doneret af nogle af de udstillende medlemmer.

Lørdag den 3. oktober klokken 15 er der desuden auktion over fire store malerier lavet over temaet de fire årstider. De penge, der kommer ind i forbindelse med auktionen, går til »Børns Vilkår«.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?