25. november 2017
Onsdag aften blev der skudt i Uglevang, og politiet mødte talstærkt op. Fredag eftermiddag gik omkring 100 mennesker så med i en tryghedsvandring for at markere utilfredsheden med skyderiet. Foto: Hans Jørgen Johansen
Onsdag aften blev der skudt i Uglevang, og politiet mødte talstærkt op. Fredag eftermiddag gik omkring 100 mennesker så med i en tryghedsvandring for at markere utilfredsheden med skyderiet. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 deltog i protestvandring mod skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 deltog i protestvandring mod skyderi
Allerød - 19. maj 2017 kl. 22:34
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mellem 70 og hundrede mennesker gik med, da der fredag eftermiddag klokken 17 var arrangeret tryghedsvandring i boligkvarteret Ørnevang og Uglevang. Vandringen skulle markere utilfredshed med skyderiet i netop Uglevang onsdag aften, og det var borgmester Jørgen Johansen (K), der havde taget initiativ til vandringen, som også Nordsjællands Politi deltog i.

- Det gik rigtig godt, og jeg synes, der var en fin, rørende stemning. Jeg gik selv ved siden af en dame, der var meget berørt af situationen, og jeg kunne mærke, at det var rart for hende at få talt om det igen, siger Jørgen Johansen om arrangementet, som 15 byrådspolitikere deltog i.

SFs medlem af byrådet, Nikolaj Bührmann, mener imidlertid ikke, det er nok at vandre igennem boligkvarteret, hvor han i øvrigt selv er vokset op. Han vil have rigtige løsninger på bordet.

- Hvis denne udfordring skal løses, så bliver vi nødt til at tale om tingene og de faktiske forhold. Derfor vil SF bede om en redegørelse, der afdækker de udfordringer vi måtte have i hele Allerød, i forhold til forskellige grupperinger og de unges forhold til kriminalitet og stoffer. Vi vil i forbindelse med dette års budgetforhandlinger bede om en million kroner til at opnormere SSP og gadeteamet samt fjerne potentielle besparelser på området. Pengene skal desuden bruges til socioøkonomisk at kunne sikre kontaktpersoner i dagtilbud og skoler for de relevante familier og understøtte de familier, der ikke har råd til at deres børn går i SFO eller klub, men som har et absolut behov for det, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk