17. maj 2021
Det er på p-pladsen ved Skoven 4 og Allerød Bibliotek, at der nu ser ud til at kommet et antik- og kræmmermarked.
Det er på p-pladsen ved Skoven 4 og Allerød Bibliotek, at der nu ser ud til at kommet et antik- og kræmmermarked.
Foto: Michael Braunstein
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalg siger ja til marked ved Skoven 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalg siger ja til marked ved Skoven 4

Michal Vandal-Schächter og Anne Katrine Tove Brix Nielsen-Schächter har fået ja til at holde antik- og kræmmermarked på p-plads fra april til oktober

Allerød Nyt - 06. februar 2020 kl. 08:15
Af Michael Braunstein

En stor markedsaktivitet ser nu ud til at blive en realitet på p-pladsen ved Skoven 4 og Allerød Bibliotek: Michal Vandal-Schächter og Anne Katrine Tove Brix Nielsen-Schächter har søgt om tilladelse til at holde Antik- og Kræmmermarked her hver lørdag fra april til oktober, og teknik-, erhvervs-, plan- og miljøudvalget sagde 4. februar ja.

"Det er den slags aktiviteter, vi gerne vil have mere af, så vi siger ja tak. Hvis det bliver en succes, kan det skabe trængsel, og derfor vil vi gerne om et år evaluere, hvordan det er gået," siger udvalgsformand Miki Dam Larsen.

Op til 50 stadepladser

Ifølge sagsfremstillingen i udvalgets dagsorden forventer Michal Vandal-Schächter og Anne Katrine Tove Brix Nielsen-Schächter et besøgstal på mellem 500 og 1.500 pr. gang. Der lægges op til, at der i forbindelse med markedet kan være enkelte andre aktiviteter som ponyridning og musikindslag.

Ansøgerne driver i forvejen Søllerød Loppemarked og har derfor erfaring med afholdelse af arrangementer af denne type, kan man læse. Det skønnes, at der kan etableres op til cirka 50 stadepladser på arealet.

Udvalget besluttede at indstille til økonomiudvalget og byrådet, at forvaltningen bemyndiges til at indgå en aftale med ansøgerne om afholdelse af marked i 2020 som ansøgt, mod en stadeafgift på 1.500 kr. pr. arrangement, og at der sikres en ekstra rengøring på lørdage. Tilladelsen gælder for ét år og evalueres herefter.

Miki Dam Larsen, S, Lisbeth Skov, V, Martin Wolffbrandt, K, og Rasmus Keis Neerbek, EL, stemte for. Erling Petersen, Blovstrød Listen, stemte imod.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?