7. juni 2020
I dag, tirsdag, er antallet af Allerød-borgere, der er indlagt med coronavirus, steget til tre, oplyser Allerød Kommune.
I dag, tirsdag, er antallet af Allerød-borgere, der er indlagt med coronavirus, steget til tre, oplyser Allerød Kommune.
Foto: dottedyeti - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre Allerød-borgere indlagt med coronavirus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre Allerød-borgere indlagt med coronavirus

Tallet er steget siden fredag, hvor en enkelt Allerød-borger var indlagt af dén grund

Allerød Nyt - 31. marts 2020 kl. 13:14
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre Allerød-borgere der er bekræftet smittet med coronavirus er indlagt på sygehus. Det oplyser Allerød Kommune tirsdag. I fredags var tallet på en enkelt indlagt Allerød-borger med coronavirus.

Allerød Kommune oplyste fredag, at 21 andre Allerød-borgere på det tidspunkt lå på sygehuset, men de 21 var indlagt af grunde, der ikke har noget med corona at gøre.

Antallet af indlagte er relativt lavere end normalt, oplyste kommunen, der fredag konstaterede, at ingen på kommunens plejecentre eller i hjemmeplejen var corona-smittede.

Allerød Kommune understreger, at når det gælder det samlede antal corona-smittede i kommunen er der et stort mørketal, der har at gøre med, hvor mange der bliver testet, ligesom kommunen ikke får indmeldinger fra alle borgere. Det er derfor usikkert, hvor mange corona-smittede borgere, der er indenfor kommunegrænsen.

arrow Læs også: Værnemidler stjålet fra depot på Plejecenter Skovvang
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?