18. januar 2021
Business Team Standing Having Informal Meeting In Modern Office
Business Team Standing Having Informal Meeting In Modern Office
Foto: Monkey Business Images/Monkey Business - stock.adobe.co
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er der nye samtalegrupper på programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er der nye samtalegrupper på programmet
Allerød Nyt - 09. august 2020 kl. 05:16

Psykiatri Bedre Psykiatri Hillerød/Allerød/Gribskov/Halsnæs igangsætter nye samtalegrupper for pårørende henholdsvis mandag den 24. august og torsdag den 27. august på Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, tæt ved Hillerød Station.

Som pårørende til en psykisk syg føler man sig ofte alene og magtesløs. I en samtalegruppe er det den pårørende, der er i centrum.

"At mødes med andre, som er i samme situation, og som oplever samme problematikker, har for mig været en stor hjælp", udtaler formanden for lokalafdelingen Charlotte Tune, i en pressemeddelelse.

"Samtidig får man en række redskaber til at håndtere de mange svære oplevelser, man har som pårørende til en psykisk syg," erklærer Charlotte Tune.

Hver anden uge
Begge grupper begynder klokken 17, varer et par timer og kører hver anden uge i alt otte gange. Samtalegrupperne ledes af Jens Peder Nielsen, som er socialrådgiver og psykoterapeut MPF, og han kan rådgive og vejlede om både praktiske og psykiske udfordringer.

Tilmelding skal ske til Charlotte Tune, e-mail hagh@bedrepsykiatri.dk eller på telefon 40 20 81 92 med oplysning om ønsket ugedag.

Deltagelse er gratis og forudsætter ikke medlemskab af Bedre Psykiatri.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?