22. september 2020
Røde Kors Allerøs genbrugsbutik på Frederiksborgvej fylder 25 år. Fornylig genåbnede butikken efter corona-nedlukningen.
Røde Kors Allerøs genbrugsbutik på Frederiksborgvej fylder 25 år. Fornylig genåbnede butikken efter corona-nedlukningen.
Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors' Genbrugsbutik fylder 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors' Genbrugsbutik fylder 25 år

Jubilæet fejres 22. juni i lokalerne på Frederiksborgvej

Allerød Nyt - 10. juni 2020 kl. 11:06
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er al mulig grund til at fejre og markere, når Dansk Røde Kors' genbrugsbutik i bymidten i Lillerød fylder 25 år. Det sker mandag 22. juni, hvor der i butikken hele ugen gives 25 procent rabat på alle køb, og hvor Røde Kors Allerød glæder sig til at fejre den runde fødselsdag med kunderne og lidt snack.

arrow Læs også: Røde Kors-butikken er tilbage

Der var i 1995, at Dansk Røde Kors' lokalafdeling besluttede at åbne en 'tøjgenbrugsbutik' på Prins Valdemars Allé 2D i Lillerød. Formanden var dengang Michael Petersen - og på dét tidspunkt kunne man købe et par bukser til 10-15 kr. og en selskabskjole til omkring 40-50 kr.

Senere flyttede genbrugsbutikken til Frederiksborgvej 12B, hvor den nu bor sammen med Café l'Oase. Det er i dag aktivitetsleder Bente Simonsen, som står for genbrugsbutikken, der har 39 frivillige tilknyttet.

'Butikken er godt besøgt med mange kunder, som gerne kommer igen og igen. Priserne er lave, og der kommer jævnligt nye og specielle varer. Genbrugsbutikken er altid et besøg værd,' skriver Røde Kors Allerød i en pressemeddelelse.

Har debatten om sexisme taget overhånd?