4. december 2020
Kom og hør om næste søndags tekst i kirken - første gang 21. september. Pressefoto
Kom og hør om næste søndags tekst i kirken - første gang 21. september. Pressefoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Præsten og prædiken på værkstedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Præsten og prædiken på værkstedet
Allerød Nyt - 15. september 2020 kl. 18:30

kirke I efteråret er der igen prædikenværksted i Blovstrød, hvor alle er velkomne til en samtale om den kommende søndags evangelietekst.

Det første arrangement finder sted i sognegården mandag den 21. september klokken 18.30, hvor omdrejningspunktet er den næste søndags tekst: 'opvækkelsen af Lazarus' fra Johannesevangeliet 11,19-45.

"Mange kender sikkert historien om Jesu opvækkelse af Lazarus. Jesus møder søstrene Martha og Maria, der er i dyb sorg over deres afdøde bror Lazarus. Efter samtaler med de to søstre vækker Jesus i ord og handling deres elskede bror til live igen. Selvom teksten handler om opvækkelse fra de døde, er den ikke umiddelbart nem at forstå," fortæller sognepræst ved Blovstrød Kirke Mathias Harding.

"I prædikenværkstedet læser vi teksten sammen, og så er ordet ellers frit. Hvordan skal vi forstå den, og hvordan kan vi forbinde den med vores eget liv?," tilføjer han.

Der vil være en let tapasanretning, og det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig til Mathias Harding på mobil 29 88 78 15.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?