6. juni 2020
Allerød Orienteringsklub starter igen med træning i skovene og opfordrer alle til at være med. Pressefoto
Allerød Orienteringsklub starter igen med træning i skovene og opfordrer alle til at være med. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev naturen: Prøv orienteringsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev naturen: Prøv orienteringsløb

Allerød Orienteringsklub starter igen med træning i skovene

Allerød Nyt - 12. maj 2020 kl. 16:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom og prøv orienteringsløb i den fri natur.

arrow Læs også: Allerød Fys flytter til Sundhedshuset

Sådan lyder opfordringen fra Allerød Orienteringsklub (AOK), der hver mandag frem til sommerferien har klubtræning. Klubben mødes forskellige steder i skovene i kommunen, 'så vi kan prøve sjove og anderledes terræner af,' som der står i en pressemeddelelse.

Træningen er for børn fra otte år og deres forældre. Voksne må også komme alene og deltage. Der tilbydes forskellige baner i forskellige sværhedsgrader.

'I kan løbe sammen i familien eller hver for sig på hver jeres respektive bane - det bestemmer I helt selv. Der vil være en træner, som giver instruktion og vejledning til kort og kompas, inden du begiver dig ud i skoven,' oplyser AOK.

AOK understreger, at man 'selvfølgelig tager Corona-forholdsregler'.

'Vi opfordrer derfor til ikke at møde op, hvis du er syg. Vi holder to meters afstand mellem hinanden og må maksimalt være 10 samlet af gangen. Vi mødes derfor i forskellige hold, så vi ikke er for mange. Vi rører ikke ved posterne og har hånd-afspritning før og efter træning,' skriver AOK og fortsætter:

'Vil du prøve kræfter med kort og kompas? For at opretholde vores Corona-forholdsregler kræves tilmelding. Skriv derfor til klubben på unge@alleok.dk for at høre mere og meld dig til. Du kan også læse mere om træningen på vores hjemmeside www.alleok.dk.'
mik.

arrow Penge til matematikskovtur og fiskenet
12. maj 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 13:16
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?