26. oktober 2020
OK, der måske mest er kendt for sine tankstationer, er nu også blevet en stor spiller på naturgasmarkedet. Pressefoto
OK, der måske mest er kendt for sine tankstationer, er nu også blevet en stor spiller på naturgasmarkedet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OK overtager Ørsteds naturgaskunder i Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OK overtager Ørsteds naturgaskunder i Allerød

Sker i kølvandet på Ørsteds salg til SEAS-NVE

Allerød Nyt - 29. september 2020 kl. 10:18

Med virkning fra 1. september har energiselskabet OK overtaget ikke færre end 107.000 naturgaskunder og 44.000 varmeservicekunder, som tidligere har været tilknyttet Ørsted. En del af disse kunder er bosat i Allerød Kommune og har nu i stedet et kundetilhørsforhold til det danske selskab OK.

"Vi har glædet os meget til at byde kunderne velkomne i OK og ser frem til at give dem den gode kundeoplevelse, vi er kendt for på vores øvrige forretningsområder," udtaler produktchef Simon Vestergaard Pedersen i en pressemeddelelse fra OK.

Ville undgå dominans
Historien bag er, at Ørsted og SEAS-NVE i september 2019 offentliggjorde, at der var opnået enighed om, at Ørsteds netselskab Radius Elnet, privatkundeforretningen og udendørsbelysningsforretningen var solgt til SEAS-NVE.

Forud for godkendelsen vurderede myndighederne, at SEAS-NVE ville kunne opnå en dominerende position på gasmarkedet, såfremt selskabet overtog Ørsteds naturgaskunder.

Det er disse kunder, som nu overtages af OK.

OK, som måske mest af alt er kendt for sine tankstationer, er også forankret i lokalsamfundene rundt omkring i Danmark via konceptet om at støtte lokalsporten, når man tanker. Men OK er meget mere end tankstationer.

"Vi er et bredt funderet energiselskab med el, varmepumper og meget mere. Gasmarkedet har vi været på siden 2010 og er vel efterhånden den aktør, der har været der længst tid. Nu har vi så overtaget en kundeportefølje, der med ét slag gør os til en ret betydende aktør på naturgasmarkedet, og vores nytilkomne kunder vil stifte bekendtskab med en erfaren og stabil leverandør med kundeservice i højsædet," lover Simon Vestergaard Pedersen i pressemeddelelsen fra OK. jesl

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?