24. juni 2021
Jørgen Ekstrem Jakobsen stopper som formand for SF-Allerød. Den nye formand hedder Signe Schløer. Pressefoto
Jørgen Ekstrem Jakobsen stopper som formand for SF-Allerød. Den nye formand hedder Signe Schløer. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand til SF-Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand til SF-Allerød
Allerød Nyt - 10. juli 2020 kl. 14:00

På generalforsamlingen i SF-Allerød var der vagtskifte på formandsposten.

"Jeg har været formand i præcis ti år, så nu var det på tide at give stafetten videre," siger den afgående formand Jørgen Ekstrøm Jakobsen og fortsætter:

"Det har været vigtigt for mig at fastholde og stabilisere vores partiforening, så den er solid de næste mange år. Det er lykkedes meget godt, og vi har nu en velfungerende - om end lille - gruppe, der arbejder med SF politik lokalt." s

Det er Signe Schløer, som er ny formand. Hun har allerede siddet i bestyrelsen i to år, og hun stillede således op til sidste kommunalvalg, men blev dog ikke valgt ind i byrådet.

"Jeg tror, den bedste måde at sikre kontinuiteten på er ved at afholde politiske møder, hvor vi inviterer til debat, gerne med foredragsholdere fra Christiansborg eller lignende. Oprindelig havde vi I forbindelse med vores generalforsamling inviteret Jakob Mark til at komme og tale om minimumsnormeringer og klima, men det blev desværre aflyst på grund af coronasituationen. Vi håber at få et lignende arrangement stablet på benene her til efteråret," udtaler Signe Schløer.

På generalforsamlingen var der genvalg til bestyrelsen til Flemming Langhans og Ole Holm Møller, mens Kurt Koudal Petersen blev nyvalgt.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?