11. august 2020
Weibel har sit hovedkontor i Allerød. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Weibel har sit hovedkontor i Allerød. Pressefoto
Foto: Morten Bentzon
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markant fremgang for Weibel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markant fremgang for Weibel

Virksomheden Weibel viser, at markant øget omsætning investeres i vækst

Allerød Nyt - 09. juli 2020 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske producent og udvikler af højteknologiske Doppler-radarer, Weibel Scientific, der ligger i Allerød-omårdet, har i regnskabsåret 2019/2020 præsteret en vækst i omsætning på 23 procent og en bruttofortjeneste på 188 millioner kroner, hvilket er 19 procent højere end i forrige regnskabsår, som indtil nu var rekordår. Årets resultat ender på 41 millioner kroner.

"Det har været endnu et fantastisk år med fremgang og fortsat investering i nye danske arbejdspladser og i udvikling af vores radarer. Vi oplever en stigende interesse for vores unikke teknologi fra hele verden, og coronakrisen har ikke sat os tilbage på nogen måde, faktisk har vi oplevet øget effektivitet i både produktion og udvikling," siger administrerende direktør Peder R. Pedersen, Weibel Scientific.

Weibel Scientific har med stor succes insourcet al udvikling og produktion, og den solide vækst har resulteret i en stigning i antal medarbejdere på 60 procent i løbet af de seneste to år, så virksomheden nu beskæftiger 183 medarbejdere. Langt størstedelen har base på hovedkontoret i Allerød, og mange nyansatte er udviklingsingeniører som led i at udnytte et teknologisk forspring på milliardmarkedet for operationelle radarer, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Vil fordoble på fem år
"Vi har netop lanceret en yderst ambitiøs vækststrategi for Weibel, hvor målet er at fordoble omsætningen i løbet af de kommende fem år. Vi er allerede vokset med 100 procent over de seneste fem år, så vi ved, hvad det kræver. Vi skal fortsætte med at videreudvikle på vores unikke teknologi for at kapre nye markeder og for at styrke vores position på det globale marked inden for eksempelvis radarer til ballistisk missilforsvar og droneovervågning. Her kan vores radarer noget helt særligt, hvor store globale konkurrenter har svært ved at følge med," siger administrerende direktør Peder R. Pedersen, Weibel Scientific.

Weibel eksporterer 98 procent af produktionen til udlandet og har leveret næsten 5.000 radarer til flere end 40 lande, siden virksomheden blev stiftet i 1977. Væksten i omsætning dette regnskabsår er særligt drevet af større ordrer fra Danmarks allierede i Europa og USA, og ordrebogen er fyldt op for de kommende år.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?