12. august 2020
'Vi regner med at komme tilbage med ekstra styrke, så snart vi er igennem denne krise,' lyder meldingen fra Lynge Erhvervsforening. Årets udgave af 'Lyngedagen' er aflyst - billedet er fra en tidligere udgave.
'Vi regner med at komme tilbage med ekstra styrke, så snart vi er igennem denne krise,' lyder meldingen fra Lynge Erhvervsforening. Årets udgave af 'Lyngedagen' er aflyst - billedet er fra en tidligere udgave.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lynge regner med at komme tilbage med ekstra styrke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lynge regner med at komme tilbage med ekstra styrke

'Vi må nok se i øjnene, at aktivitetsniveauet for underholdning i Lynge generelt bliver meget lavt resten af året,' skriver Lynge Erhvervsforening på Facebook

Allerød Nyt - 02. maj 2020 kl. 05:30
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

'Vi må nok se i øjnene, at aktivitetsniveauet for underholdning i Lynge generelt bliver meget lavt resten af året, men vi regner med at komme tilbage med ekstra styrke, så snart vi er igennem denne krise.'

arrow Læs også: Hotline til fordel for et godt skoleliv med fjernundervisning

Sådan skriver Lynge Erhvervsforening på Facebook-siden 'Liv i Lynge'.

Her oplyser foreningen, at 'Lyngedagen' - der var planlagt til at finde sted 15. maj - er aflyst på grund af corona-krisen.

'Pas godt på jer selv og sørg fortsat for at overholde de gældende regler, da det netop nu er ekstra vigtigt, hvor vi begynder langsomt at lukke op for aktiviteter i samfundet, hvilket naturligvis vil øge smittespredningen. Gudskelov har vi god plads og natur omkring os i Lynge, så det er mest når vi er nede i vores gode forretninger, at vi skal være ekstra påpasselige,' skriver Lynge Erhvervsforening og tilføjer:

'Husk at støtte de lokale erhvervsdrivende - mange har været igennem en hård periode.'

arrow Gymnasieelever fik afbræk fra undervisningen
03. maj 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 15:20
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?