5. april 2020
Rikke Nielsen (nummer tre fra venstre) har været i Allerød for at fortælle om LykkeLiga og give inspiration til, hvordan man kan komme i gang. Pressefoto
Rikke Nielsen (nummer tre fra venstre) har været i Allerød for at fortælle om LykkeLiga og give inspiration til, hvordan man kan komme i gang. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LykkeLiga kommer til Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LykkeLiga kommer til Allerød

Det sker i regi af Allerød Håndbold Klub og under navnet Allerød Heart Kids

Allerød Nyt - 27. februar 2020 kl. 13:05
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød Håndbold Klub (AHK) har en rigtig stor nyhed: Klubben er blevet optaget i LykkeLiga, og her vil AHK stille op under navnet Allerød Heart Kids.

LykkeLiga er et initiativ, der blev startet af den tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen, og initiativet er nu vokset til en liga med klubber og aktive spillere og cheftrænere over hele landet.

Fundamentet for og formålet med LykkeLiga er at tilbyde børn og unge med særlige behov et fristed, hvor man 'bare' er håndboldspiller. Ingen diagnoser, ingen labels – bare samvær og håndbold.

arrow Læs også: Stafet For Livet Allerød vender tilbage
"Vi er mega stolte"

"Vi er mega stolte over, at Rikke og LykkeLiga har optaget os i den eksklusive liga, og vi er nu på udkig efter spillere og cheftrænere. Holdet stiller op under navnet Allerød Heart Kids – og klubtrøjerne er allerede bestilt," siger Peter Lilja, formand for AHK, og fortsætter:

"Det er overvældende, hvor stor interesse der har været fra forældre og andre ildsjæle, og Intersport i Allerød har været aktiv fra start og behjælpelig med support og udstyr."

"Allerød Heart Kids optager alle, der er interesseret i at spille håndbold, og det er ikke kun for borgere i Allerød, men for alle uanset hvor de bor. Vi vil arbejde sammen med LykkeLiga i Ølstykke, som er det nærmeste LykkeLiga-hold. Vi glæder os til at tage imod de nye medlemmer og cheftrænere," siger Peter Lilja.

Han tilføjer, at AHK fortsætter med at vokse, og at ungdomsafdelingen er historisk stor.

To gange åbent hus

Rikke Nielsen har været i Allerød for at fortælle om LykkeLiga og give inspiration til, hvordan man kan komme i gang.

"Jeg glæder mig så meget til, at I kommer i gang i Allerød. Altså sådan får sande stjerner i klubben - og jeg glæder mig til, at I bliver en del af vores fantastiske fællesskab i LykkeLiga. I vil aldrig fortryde det. Med det engagement I har, bliver det ren verdensklasse, er jeg sikker på. Vi ses til LykkeCup," lyder det fra Rikke Nielsen.

AHK holder Åbent Hus for interesserede medlemmer og deres forældre i Lillerødhallerne lørdag 7. marts kl. 14.30 og lørdag 21. marts kl. 14.30. Her kan man prøve kræfter med håndbolden, opleve en træning og få en snak med repræsentanter for klubben.

Læs mere: www.lykkeliga.dk og www.alleroedhk.dk

arrow Gudstjeneste og spisning i Uggeløse og Lynge
01. marts 2020 kl. 08:30 Opdateret: kl. 13:05