24. februar 2020
"I princippet kan alt behandles med homøopati, for behandlingen styrker kroppens eget immunforsvar og behandler derved dårligdomme. Det kan handle om alt fra fodvorter og ondt i led til træthed og udbrændthed, idet homøopati virker på både det fysiske og psykiske plan," siger Lone Ley.
"I princippet kan alt behandles med homøopati, for behandlingen styrker kroppens eget immunforsvar og behandler derved dårligdomme. Det kan handle om alt fra fodvorter og ondt i led til træthed og udbrændthed, idet homøopati virker på både det fysiske og psykiske plan," siger Lone Ley.
Foto: Michael Braunstein
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lone åbner klinik med homøopati i Cedervangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lone åbner klinik med homøopati i Cedervangen

"Det er ikke en miralkelkur, men en behandling der styrker kroppens eget immunforsvar," siger Lone Ley

Allerød Nyt - 29. januar 2020 kl. 08:30
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Homøopati er ikke en mirakelkur, og det er ikke hokus pokus. Derimod er det en flere hundrede år gammel, velgennemprøvet behandlingsform, der sigter på at styrke kroppens eget immunforsvar og derved behandle dårligdomme. En behandling kan virke på forbløffende kort tid, men der kan også være længerevarende forløb. For nogle kan det have taget mange år at komme i ubalance, og så bliver man altså ikke rask med et snuptag."

Sådan siger Lone Ley, der har åbnet klinik med klassisk homøopati på hjemadressen Cedervangen 118 i Rønneholtparken i Lillerød.

Den mangeårige it-udvikler døjede meget med hovedpine og migræne, der blev værre og værre.

"Jeg gik til læger og specialister, men uden resultat. Så anbefalede en veninde mig homøopati, og så skete der noget: Efter et par år i homøopatisk behandling er migrænen permanent væk, og mit liv er positivt forandret," siger Lone Ley.

Oplevelsen førte til, at hun blev interesseret i klassisk homøopati, og hun går nu på en skole i København, der tilbyder den eneste homøopat-uddannelse herhjemme. Det er en fireårig uddannelse, og med halvandet år tilbage er tiden inde for Lone Ley til at have klinik og klienter.

Hele klienten behandles

"Homøopati er en behandlingsform, der sigter på at styrke organismen, så den bliver mindre modtagelig for sygdomme. Det sker med homøoptaisk medicin, der er lavet på grundlag af eksempelvis plantedele eller mineraler, typisk kraftigt fortyndede og derfor helt ugiftige," siger Lone Ley og fortsætter:

"Jeg fremstiller ikke selv medicinen, det gør apoteker i udlandet. Midlerne er afprøvet på mennesker, så der er mange års erfaring med virkningerne."

"I princippet kan alt behandles med homøopati, for behandlingen styrker kroppens eget immunforsvar og behandler derved dårligdomme. Det kan handle om alt fra fodvorter og ondt i led til træthed og udbrændthed, idet homøopati virker på både det fysiske og psykiske plan."

Lone Ley starter et forløb i sin klinik med en to timers indledende konsultation, hvor hun spørger ind til symptomer og til klientens generelle præferencer. Derefter prøver hun at finde frem til den rette medicin, og derefter vil der løbende være opfølgning på resultatet af behandlingen.

"Jeg går ind og behandler hele klienten - ikke den konkrete dårligdom, men hele klienten, så hele klienten bliver stærkere. En forudsætning for at det lykkes er derfor samarbejde og åbenhed mellem klient og homøopat," siger Lone Ley.

Homøopati er på nuværende tidspunkt ikke så udbredt i Danmark, hvor det betragtes som alternativ behandling, men det er helt anderledes i lande som Schweitz, Tyskland og England.

Få mere at vide: loneleyhomoeopati.dk