27. september 2020
Lise Harlev Kristensen har været ansat i 40 år i Allerød Kommune. Pressefoto
Lise Harlev Kristensen har været ansat i 40 år i Allerød Kommune. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lise Harlev Kristensen fejrer 40 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lise Harlev Kristensen fejrer 40 års jubilæum
Allerød Nyt - 14. september 2020 kl. 09:30

Navne Lise Harlev Kristensen havde den 6. september været ansat i Allerød Kommune i 40 år.

Så mange års tro tjeneste er bestemt ikke hverdag på alle arbejdspladser, men ikke desto mindre er det, hvad Lise Harlev Kristensen har præstere hos Klub Allerød, fremgår det af en pressemeddelelse.

Fire årtier med alt hvad dertil hører af ændringer, udvikling og selvfølgelig generationer af børn har præget de sidste 40 år af Lises arbejdsliv i fritids-/ungdomsklub.

Hun er den første medarbejder i Allerød Kommune, der kan holde 40 års jubilæum i alle årene som klubmedarbejder.

Ungdomsklubberne
Lise Harlev Kristensen var, med sin mand Conrad Nielsen, Ulla Carlsen og daværende klubleder Finn Carlsen, med til at etablere, det vi i dag kender som fritids-/ungdomsklubberne i Allerød Kommune tilbage i slut 70'erne.

Det hele begyndte i Blovstrød. Fra Blovstrød bevægede klublivet sig til Ravnsholtområdet, hvor man i 1979 åbnede Klub Vest ved siden af Ravnsholtskolen - i dag Kratbjergskolen afd. Ravnsholt.

Klub Vest voksede stødt og roligt, og gennem de næste to årtier var Lise Harlev Kristensen altid at finde i hobbyrummet i Klub Vest.

Rønnen
Rønnen og Klub Vest har altid hørt sammen, og i de seneste godt 20 år har Lise Harlev Kristensen slået sine folder i Rønnens hobbyrum, hvor hun i dag hjælper børn og sågar børnebørn til tidligere medlemmer med at sy samt et utal af andre kreative ting.

For hende er det vigtigt at lære fra sig, så børnene selv kan, og flere, der har lært fra hendes kyndige hænder er blevet designere sidenhen.

Hun har altid været god til at skabe en god og hyggelig stemning omkring sig i hobbylokalet, så børnene har lyst til at være en del af fælleskabet.

Fællesskabet betyder meget for hende, og hun er god til at inkludere alle børn.

Firmaets kvinde
Lise Harlev Kristensen interesserer sig oprigtigt for børnene, deres familier, kæledyr med mere, og derfor har det altid været trygt at komme i hendes hobbylokale hvor omsorg, tryghed og kreativitet er nøgleordene.

Hun har deltaget på et utal af ugeture og weekendture gennem årene i Klub Allerød.

Lalandia bliver stadigvæk besøgt tre til fire weekender om året med klubben, og hun er på diskoteksfesterne "Mini Disk" fredag aften med fritidsklubben.

Lise Harlev Kristensen har altid været firmaets kvinde. Hun er utrolig pligtopfyldende, glad og i godt humør og aldrig bange for at tage en ekstra vagt eller møde før, hvis det kan hjælpe klubben eller en kollega.

Hun er en ildsjæl, der har formået at forene arbejdsliv og privatliv, så hun kan leve af sin store passion, nemlig at være kreativ og omsorgsfuld for og med andre.

Der holdes reception for Lise Harlev Kristensen fredag den 18. september klokken 15-17. i Fritidsklubben Rønnen.

Det vil glæde arrangøren at se gamle medlemmer, forældre, familie og andre til en hyggelig og helt igennem uformel eftermiddag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?