2. juli 2020
De konservative i Allerød
De konservative i Allerød
Foto: Carsten Lundager +4540101056
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jørgen Johansen valgt som konservativ spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Johansen valgt som konservativ spidskandidat
Allerød Nyt - 26. juni 2020 kl. 10:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politik Den konservative vælgerforening i Allerød har fundet deres spidskandidat til kommunalvalget i 2021. Det er Jørgen Johansen, der blev valgt uden modkandidat.

Valget skete på et sommermøde, som partiet holdt for kort tid siden, hvor der også blev tid til at fejre blandt andet genforeningen.

"Da vi i år har 100 året for genforeningen, benyttede vælgerforeningen lejligheden til samtidig at fejre dette, så mødet markerede genforeningen og også grundloven," skriver partiet i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Formanden Henrik Mørup bød velkommen og talte derefter om den nære sammenhæng, der er mellem det Slesvigske spørgsmål og grundloven. Henrik Mørup fortalte om, hvordan ikke bare junigrundloven i 1849, men også de efterfølgende revisioner, der fandt sted i perioden fra grundlovens tilblivelse og frem til genforeningen, i stor udstrækning hang sammen med spørgsmålet om Slesvigs tilknytning til Danmark."

Derudover talte også tidligere generalsekretær i partiet og nuværende administrerende direktør for De Samvirkende Købmænd John Wagner og borgmesterkandidat Jørgen Johansen.

Jk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?