29. oktober 2020
På torsdag 24. september står hærprovst Thomas H. Beck i Blovstrød Kirke for først en kort andagt og derefter foredrag. Foto: Leif Tuxen
På torsdag 24. september står hærprovst Thomas H. Beck i Blovstrød Kirke for først en kort andagt og derefter foredrag. Foto: Leif Tuxen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærprovsten fortæller om krig og kristendom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærprovsten fortæller om krig og kristendom
Allerød Nyt - 22. september 2020 kl. 13:47

foredrag Blovstrød Kirke inviterer på foredrag torsdag den 24. september klokken 19 ved hærprovst Thomas H. Beck, som vil fortælle om sit syn på forholdet mellem krig og kristendom.

Thomas H. Beck har været feltpræst siden 1996 og blev i 2011 provst for de danske feltpræster.

"Mit udgangspunkt for at være sogne- og feltpræst er, at livet er kamp. Mennesket er af ånd og skal leve i frihed under ansvar over for Gud og Næsten. Derfor skal vi hverken blive religiøse sværmere eller sammenblande politik og religion," fortæller han i en pressemeddelelse fra Blovstrød Kirke.

"Vi må stole på, at Gud er med os i vores livs kampe. Kampe, der netop er vores og ikke Guds, og hvor det derfor er betryggende at få forkyndt, at de udkæmpes med Guds velsignelse," fortsætter han.

Aftenen begynder med en kort andagt ved Thomas H. Beck klokken 19 i Blovstrød Kirke og derefter er der foredrag i sognegården.

Der er gratis entré, og tilmelding ikke nødvendig.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?