26. oktober 2020
Signe Marie Erichsen, også kendt som "Signe Fairy Work", delte guldstøv udover børnene på torvet ved siden af butikken Krukkerne. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Signe Marie Erichsen, også kendt som "Signe Fairy Work", delte guldstøv udover børnene på torvet ved siden af butikken Krukkerne. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldfe sendte stjernestøv til børnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldfe sendte stjernestøv til børnene
Allerød Nyt - 18. september 2020 kl. 10:57
Af Peer Rasmussen

I maj skulle butikken Krukkerne i Lillerød bymidte have holdt 25 års jubilæum, men på grund af corona blev det ikke til noget.

For dog at markere jubilæet og samtidig holde blomsterfest, havde indehaver Karna Lønne og hendes personale inviteret hele byen til at par hyggelige dage den 17., 18. og 19. september på torvet ved siden af butikken.

"I formiddag læste en medarbejder fra biblioteket op for de mindste børn, og her i dag har vi "Signe Fairy Work" til at sprede lidt festøv over børnene. Senere på dagen vil Signes mand lave gadeoptræden med jonglering af alverdens ting. I morgen og lørdag får vi besøg af Anne Katrine Tove, så det glæder vi os til. Det har været super dejligt, og det er jo heldigt, at når man har bestilt godt vejr, så får man det, sagde en glad Karne Lønne, da Allerød Nyt kiggede forbi torsdag eftermiddag.

Ved arrangemnentet med "Signe Fairy Work" var pænt mange mennesker mødt op på det torvet.

Der var en del småbørnsfamilier og også mennesker af den lidt ældre generation.

Børnene gik stolte over til "Signe Fairy Work", som var flot klædt ud som en guldfe. Og som det sig hør og bør med guldfeer, var det også guldstøv hun spredte ud over børnene.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?