4. april 2020
Hvis man vil være med til at stifte en ny esportforening i Blovstrød, skal man møde op i Blovstrødhallen 27. februar. Man kan i øvrigt holde sig opdateret på Facebook, hvor man også finder Blovstrød esport.
Hvis man vil være med til at stifte en ny esportforening i Blovstrød, skal man møde op i Blovstrødhallen 27. februar. Man kan i øvrigt holde sig opdateret på Facebook, hvor man også finder Blovstrød esport.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forening for esport på vej i Blovstrød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening for esport på vej i Blovstrød

Stiftende generalforsamling 27. februar

Allerød Nyt - 25. februar 2020 kl. 08:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen 'Blovstrød esport' er ved at blive en realitet: Der er stiftende generalforsamling torsdag 27. februar kl. 19.00 i Blovstrødhallen.

Interessen for at etablere en egentlig forening for esport i Blovstrød blev luftet for første gang 5. november, og der blev dengang nedsat en styregruppe. Styregruppen består af Mathias Poulsen, Tommy Petersen, Karsten Meldgaard, Jacob Vium og Dorte Bagger.

'Esport er en hastigt voksende sportsgren i Danmark, og styregruppen er overbevist om, at interessen for esport er stor – også i Blovstrød. Derfor er tiden nu kommet til at etablere en esportforening med base i Blovstrødhallen,' skriver styregruppen i en pressemeddelelse og fortsætter:

'Fordommene overfor esport er mange. Men esport er meget andet end blot at spille computer. Esport er socialt samvær, strategi og hård træning. Blovstrød esport vil gerne være med til at nedbryde nogle af fordommene og tilbyde især børn og unge et alternativ til at sidde alene hjemme på teenageværelset og spille computer.'

"Foreningen Blovstrød esport er joint venture mellem de lokale idrætsforeninger og arbejder udefra et etisk kodeks, der tager højde for fysisk og mental sundhed, uden alkohol, energidrik og stoffer. Jeg har et stort ønske om, at Blovstrød esport vil skabe nye positive fællesskaber i vores lille lokalsamfund samt mere ungdomsliv i Blovstrødhallen," siger initiativtager Dorte Bagger.

Styregruppen oplyser, at der har været holdt møder med Blovstrød Idrætsforening og med Allerød Kommune om lokaler, og at der er blevet drøftet alt fra finansiering til afholdelse af stævner.

'Mange aftaler er således allerede på plads. Men for at komme videre skal der etableres en forening, og nu er det så blevet tid til den stiftende generalforsamling,' står der i pressemeddelelsen, der fortsætter:

'På den stiftende generalforsamling gennemgår styregruppen baggrunden for foreningen og fremlægger forslag til vedtægter. Det er planen, at alle faciliteter er på plads, når Blovstrød Idrætsforening afvikler den store idrætsdag i Blovstrødhallen 2. maj.'
mik.

arrow Læs også: LykkeLiga kommer til Allerød
arrow ABTK's parasport-ungdom til tops i Malmø
26. februar 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 10:51
arrow Allerød-sjippere skal til VM i Canada
24. februar 2020 kl. 11:03 Opdateret: kl. 15:13