24. oktober 2020
To af Løverne, der har været i ilden ved DMU her i efteråret, Mathilde Winther (t.v.) og Sophie Mørch. Foto: Michael Hyllested
To af Løverne, der har været i ilden ved DMU her i efteråret, Mathilde Winther (t.v.) og Sophie Mørch. Foto: Michael Hyllested
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere DM-medaljer til Blovstrød Løverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere DM-medaljer til Blovstrød Løverne

Mesterskaberne for ungdom afvikler over to weekender

Allerød Nyt - 30. september 2020 kl. 14:01

sport Som alt andet har også atletikkens verden været hårdt ramt af Covid-19, der har ført til mange aflysninger af løb og stævner. Men det er nu lykkedes at afvikle de danske mesterskaber for ungdom (DMU), der i år blev holdt over to weekender for at reducere deltagerantallet.

De 16-22-årige dystede på Skovdalen Stadion i Aalborg, hvor Mathilde Winther på 1500 m løb sig til en sølvmedalje, og dagen efter i 3000 m forhindring vandt løbet.

Hentede også to medaljer
Gustav Mørch fulgte trop med en tredjeplads på 800 m, og også fandt overskud til at stille op på 5000 m, hvor han hentede en andenplads, og også kunne også tage hjem med to medaljer.

Ved DMU for de 14-15-årige på Hvidovre Stadion, satte Sophie Mørch personlig rekord med tiden 51,28 på 300 m hæk. Det rakte til en fjerdeplads.

Laurits Gade Strøyer Andersen fik også sin mesterskabsdebut på 800 m, hvor han sikrede han sig en 10. plads. jesl

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?