12. juli 2020
Arkivfoto: jbt
Arkivfoto: jbt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drengeprojekt bliver søsat på Ravnsholtskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drengeprojekt bliver søsat på Ravnsholtskolen

Fokus på motivation, engangemen og vedholdenhed

Allerød Nyt - 29. juni 2020 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

projekt På Ravnsholtskolen bliver et nyt projekt sat i søen for den kommende 7.klasse efter sommerferien. 15 drenge har ansøgt om at deltage i projektet, der sætter fokus på motivation, engagement og vedholdenhed, står der i en pressemeddelelse.

"Undersøgelser viser, at drenge generelt kommer ud af folkeskolen med et karaktergennemsnit, der ligger mere end ét karakterpoint under pigernes. Samtidig har lærergruppen på Ravnsholtskolen igennem det seneste år oplevet en gruppe 6. klasses-drenge, der mangler udtalt motivation for skolearbejde og som underpræsterer på det faglige niveau," skriver Ulla Holtze fra Allerød Ungdomsskole, Ulrik Nørvang Lützen, klasselærer på 7. årgang på Ravnsholtskolen og daglig leder Wibe Simonsen i en pressemeddelelse.

Gruppen skal blandt andet på en drengecamp til efteråret, der skal foregå i Sverige. Her skal der arbejdes med personligt lederskab og sociale kompetencer.

"Målet er at booste drengenes selvtillid og selvværd, give dem indsigt i egne styrker og lære dem, hvordan man tackler udfordringer i hverdagen på en hensigtsmæssig måde."

" Campen er en kombination af teori og praktiske øvelser uden- og indendørs - pakket ind i et sjovt og spændende program med plads til hands on-læring og refleksion", fortæller Ulla Holtze fra Allerød Ungdomsskole, der står i spidsen for campen sammen med de 2 kontaktlærere fra 7. klasserne. "Hver deltager skal udarbejde en personlig målsætning for egen personlig og faglig udvikling, som der løbende følges op på efter hjemkomsten for at sikre en forankring af den udvikling vi forventer vil ske i Sverige," lyder det i pressemeddelelsen.

En af drengene skriver om projektet: "Mit mål er at blive bedre til at holde fokus, for jeg har prøvet, at når jeg har lavet mine opgaver ordentligt, så får jeg en god fornemmelse i kroppen. Jeg kan godt mærke, at læreren også synes, jeg har arbejdet godt, og så får jeg mere lyst til at prøve at gøre det godt en anden gang også - og bliver bedre til ikke at fjolle rundt og lave uro. Jeg bliver heller ikke så frustreret/irriteret, og det er rart".

jbt

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?