19. oktober 2021
Anders Agner Pedersen, der er journalist og chefredaktør på det uafhængige netmedie Kongressen.com, besøger Allerød. Pressefoto
Anders Agner Pedersen, der er journalist og chefredaktør på det uafhængige netmedie Kongressen.com, besøger Allerød. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Donald Trump: Four more years?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Donald Trump: Four more years?

Anders Agner Pedersen besøger Allerød

Allerød Nyt - 02. februar 2020 kl. 09:15
Af Michael Braunstein

Allerød Bibliotek og LOF Nordsjælland stiller skarpt på USA og valgåret med et foredrag af Anders Agner Pedersen, der er journalist og chefredaktør på det uafhængige netmedie Kongressen.com, som udelukkende beskæftiger sig med amerikanske samfundsforhold.

Det sker 19. februar fra kl. 19-20.

I 2016 vandt republikaneren Donald Trump valget i USA og kunne indtræde i embedet som USA's 45. præsident. I 2020 er det igen valgår, og den mellemliggende tid har budt på mange kontroversielle budskaber fra Donald Trumps side. Tweets og citerede udtalelser om alt og ingenting, hvoraf flere har rystet både hans egen administration og verden i betydeligt omfang.

Kampen om hvem der skal være amerikansk præsident er i fuld gang, og de første primærvalg er lige om hjørnet. Bliver det Biden, Bernie eller ender det hele med fire år mere med Trump? Og hvad sker der med rigsretssagen mod Donald Trump?

Kom og bliv klogere på det amerikanske præsidentvalg og de politiske slagsmål - over there, lyder opfordringen fra arrangørerne. Billetter kan købes på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside.

Rejser du til udlandet i år?