3. juni 2020
Modelfoto
Modelfoto
Foto: Andrea Obzerova/andreaobzerova - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona flytter køkkenhavekursus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona flytter køkkenhavekursus

Nu skal kursus i stedet afholdes til efteråret

Allerød Nyt - 06. april 2020 kl. 15:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her i foråret skulle Allerød Bibliotek og kommunes grønne guide have afholdt økologisk køkkenhavekursus. Men, men, men: Også her har coronasituationen sat en kæp i hjulet. Nu fortæller den grønne guide dog i en pressemeddelelse, at kurset i stedet bliver til efteråret - nærmere bestemt i september.

"Mangler du ideer til, hvordan du får mest ud af din økologiske have? Vil du gerne undgå at bruge kemi i din have? Kurset er for alle, der har lyst til at dyrke grøntsager i haven uden brug af kunstgødning og sprøjte­gifte, og som gerne vil have et godt resultat ud af have­arbejdet og se dyrelivet udfolde sig. Alle kan deltage, det kræver ingen forud­sætninger andet end lysten til at være med," står der i en pressemeddelelse.

Kurset løber over tre onsdage: Den 16.-, den 23.- og den 30. september kl. 18.30 - 20.15. Man tilmelder sig på bibliotekets hjemmeside.

"Kurset er et sammenhængende forløb, så det er ikke muligt at melde sig til enkelte aftener," oplyses der.

jbt

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?