9. juli 2020
Lynge Byfest er en gratis fest for hele Allerød, påpeger byfest-formand Jørgen Johansen, der gerne vil være med til at gøre festen endnu større. Arkivfoto
Lynge Byfest er en gratis fest for hele Allerød, påpeger byfest-formand Jørgen Johansen, der gerne vil være med til at gøre festen endnu større. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byfest-formand: God idé med en fest for hele Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfest-formand: God idé med en fest for hele Allerød

"Men lad os bruge det, som vi har i forvejen, til at skabe noget større," siger Jørgen Johansen

Allerød Nyt - 24. marts 2020 kl. 16:15
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Jeg læser i Allerød Nyt, at der er borgere, der ønsker sig en fest for hele Allerød, når vi er ude af corona-krisen. Det syntes jeg er en rigtig god idé. Men lad os bruge det, som vi har i forvejen, til at skabe noget større. Vi har i hvert fald masser plads på marken i Lynge."

Sådan siger formanden for foreningen Lynge Byfest, Jørgen Johansen.

Han påpeger, at Lynge Byfest er en gratis fest for hele Allerød, der holdes 21.-23. august, hvor der bydes på underholdning for alle aldre.

"Vores butikker og erhvervsdrivende støtter op om vores fest, og derfor kan festen være gratis med masser af aktiviteter. Vi samarbejder med musikskolen, Team Allerød og en lang række andre lokale foreninger fra hele Allerød," siger Jørgen Johansen og fortsætter:

"I år bliver festen udvidet med en anerkendelse af en borger fra hver af vores større lokalområder, så der i år bliver kåret en Årets Blovstrød-, Lillerød- og Lynge-borger. Lynge Byfest spiller også en rolle i forhold til kulturugen Allerød på X og Tværs, og så har vi i år desuden en fejring af Allerød Kommunes 50-års fødselsdag."

arrow Læs også: Erik Lund foreslår åbning af genbrugspladser for private
"Kontakt mig med idéer"

Byfest-formanden vil gerne i kontakt med borgere, der måtte have idéer til en fest for hele Allerød.

"Hvis der sidder nogle derude, som gerne vil være med til at lave en sådan fest, og som har nogle idéer til, hvordan vi i højere grad kan understøtte dette, så er de meget velkomne til at kontakte mig. Vi har brug for alle de frivillige kræfter, som vi kan samle," siger Jørgen Johansen og fortsætter:

"Jeg håber, at man vil bakke op om de frivillige arrangementer, som vi i forvejen har, så de fortsat kan holdes i gang med hjælp fra vores virksomheder og de mange frivillige. Det tager cirka et år at planlægge en fest som Lynge Byfest, så det er ikke noget, som bare kommer af sig selv."

Jørgen Johansen tilføjer, at Lynge Byfest åbner for booking af kræmmerpladser onsdag 1. april.

"Og her er alle mere end velkomne - også folk uden for Allerøds grænser."

arrow Borgmester takker de ansatte: "Jeg er dybt imponeret"
25. marts 2020 kl. 08:45 Opdateret: kl. 16:07
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?