27. september 2020
Karna Lønne holder blomsterudstilling og jubilæum hos Krukkerne den 17., 18. og 19. september. Foto: Peer Rasmussen
Karna Lønne holder blomsterudstilling og jubilæum hos Krukkerne den 17., 18. og 19. september. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterfest og jubilæum: Krukkerne holder fejring på M.D. Madsensvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterfest og jubilæum: Krukkerne holder fejring på M.D. Madsensvej
Allerød Nyt - 14. september 2020 kl. 10:30
Af Peer Rasmussen

Der bliver masser af spændende aktiviteter, når blomsterbutikken Krukkerne holder blomsterdage og jubilæum på M D Madsensvej den 17., 18. og 19. september.

"Arrangementet er en blomsterudstilling, men for at sætte lidt gang i gaden, arrangerer vi lidt underholdning også. Torsdag den 17. fra klokken 16-18 vil der være underholdning med Signe Marie Erichsen, som mange kender som "Signe Fairy Work". Hun er en fe, som kommer og strør festøv ud over børnene. "Signe Fairy Work" tager sin mand med, og han laver gadeoptræden, hvor han kaster med motorsave, knive og lignende," fortæller Karna Lønne, som er indehaver af Krukkerne.

"Fredag den 18. september klokken 16 og lørdag den 19. september klokken 11 får vi besøg af Anne Katrine Tove, der har skrevet en børnebog. Anne Katrine er også sanger, så mon ikke vi kan få hende til at synge lidt også?," tilføjer Karna Lønne.

Forsinket jubilæum

De tre dage med blomsterfest bliver et slags forsinket jubilæumsarrangement for Krukkerne.

"Vi havde 25 års jubilæum i maj, og vi havde drømt om at lave et rabalder af et arrangement dengang. På grund af corona, fadede det ud. Det her arrangement er søsat, fordi vi gerne vil lave lidt ekstra ud af jubilæet i, og til byen. Vi kalder de tre dage "Et Eventyr i Allerød med Emma og Krukkerne", fordi blomster er et eventyr at arbejde med og fordi det har været et eventyr for os gennem 25 år. Det vil vi gerne vise byen ved at lave andet end buketter. I arrangementet har vi taget udgangspunkt i statuen Emma, som sidder lige her uden for butikken," fortæller Karna Lønne.

"I løbet af de tre dage vil der selvfølgelig være nogle gode tilbud i butikken," tilføjer hun.

Har debatten om sexisme taget overhånd?