17. maj 2021
Tiden med nedlukning og åbning under coronakrisen har været en hård tid for både børn og voksne. Foto: Adobestock Photos
Tiden med nedlukning og åbning under coronakrisen har været en hård tid for både børn og voksne. Foto: Adobestock Photos
Foto: Khorzhevska - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerøds dagtilbud og skoler vil lære af coronakrisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerøds dagtilbud og skoler vil lære af coronakrisen
Allerød Nyt - 03. juli 2020 kl. 12:32

corona Efter sommerferien vender dagtilbud og skoler tilbage til en mere normal hverdag. Men samtidig har man i børne- og skoleudvalget drøftet, hvordan hele perioden med nedlukning og genåbning har været.

"Der er ingen tvivl om, at det har været en begivenheds- og lærerig periode for os alle sammen. Vi er blevet klogere på en masse nye områder, og i det store hele synes jeg, at det er gået rigtig godt," lyder det fra næstformand i udvalget Lars Bacher i en pressemeddelelse fra Allerød Kommune.

Indsamler erfaringer
I Allerød Kommune vil man i den kommende tid arbejde på at indsamle erfaringer, som skal medtages i den fremadrettede hverdag.

Det vil Børne- og Skoleudvalget sammen med forældrebestyrelser, skolebestyrelser og faglige organisationer arbejde med på den anden side af sommerferien.

"Jeg oplever, at der både blandt personale og ledelse og blandt forældre og børn er en masse gode idéer, som er genereret i denne her periode. Det skal vi huske at få med, så der ikke er en masse gode input, der går tabt," siger medlem af udvalget Kasper Ljung Pedersen.

Blandt andet mødes udvalget i september med bestyrelserne og de faglige organisationer for at finde ud af, hvilken læring man kan tage med sig.

Tak til alle

"Det har på mange måder også været en hård tid for os alle. Jeg kan godt forstå, at det har været svært for både forældre, børn og medarbejdere at navigere i - men hvor har alle dog bare klaret det godt. Vi skylder også en stor tak til alle ledere og medarbejdere for en helt forrygende indsats," lyder det i øvrigt fra udvalgsmedlem Bettina Hauge i pressemeddelelsen. jesl

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?