24. september 2021
Workshopdeltager Alberte fik smadret en særlig stuntflaske, kaldet en break-away flaske, i hovedet under stunt- og filmworkshop. Pressefoto
Workshopdeltager Alberte fik smadret en særlig stuntflaske, kaldet en break-away flaske, i hovedet under stunt- og filmworkshop. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Action på Allerød Bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Action på Allerød Bibliotek

50 børn deltog i en stunt- og filmworkshop på biblioteket

Allerød Nyt - 14. juli 2020 kl. 14:06

Slag, spark og rullefald, blodsprøjt og smadret glas. Det gik ikke stille for sig, da 50 børn og unge i alderen 10-17 år i sidste uge deltog i stunt- og filmworkshop på Allerød Bibliotek.

Professionelle stundmænd fra Scandinavian Stunt Group med den erfarne Deni Jordan ved roret delte ud af deres erfaring fra den internationale filmbranche, og deltagerne fik sved på panden, da de blev undervist i bl.a. faldteknikker, slagsmål og brug af special effects som pistolskud og smadrede flasker.

Filminstruktør og -fotograf Kasper Vejlø Kristensen demonstrerede, hvordan man med en række greb fra den professionelle filmverden kan give sine stunts endnu større effekt - og ikke mindst, hvordan det kan gøres med en helt almindelig mobiltelefon. Det kræver nemlig ikke en masse dyrt udstyr og et kæmpe filmhold at lave fede og effektfulde film.

Undervisningen blev krydret med filmeksempler fra "The Stunt Comedy Show", som underviserne har produceret, og med historier og oplevelser fra mere eller mindre vellykkede stuntoptagelser fra den virkelige verden.

Med stunt- og kamerateknikken på plads kastede deltagerne sig over produktionen af egne film, der selvfølgelig blev solidt krydret med slag, spark, rullefald og en god gang special effects med blodsprøjtende pistolskud og glas, der føg om ørerne. Workshoppen blev rundet af med fælles filmvisning, og der blev grinet og klappet og uddelt ris og ros til de mange kreative produktioner, inden alle kunne vende hjem med arme og ben i god behold - for det var jo trods alt kun film!

Arrangementet fandt sted d. 6. og 8. juli som en del af Allerød Kommunes gratis sommeraktiviteter for børn og unge.

kp

Stemmer du til kommunalvalget i år?