6. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen er på banen med en ny omgang pétanque

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen er på banen med en ny omgang pétanque
Allerød Nyt - 05. juni 2020 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre Sagen Allerød starter den nye pétanquesæson.

Pétanquesæsonen hos Ældre Sagen starter på banerne ved Skoven 4 tirsdag 16.juni og onsdag 17. juni klokken 09.45. Der spilles til klokken 12.00. Om tirsdagen spilles med fast makker, og det forventes, at man kender reglerne. Om onsdagen kan alle være med, også selvom man aldrig tidligere har spillet petanque, og det vil de første gange være muligt at låne petanquekugler.

"Vi spiller indtil 7. oktober. Da pensionister har mange gøremål er der ikke mødepligt, og på grund af den korte sæson og de helt specielle forhold er det i år gratis at deltage. Alle medlemmer af ældresagen er velkomne, og vi glæder os til at gense medlemmer fra sidste år samt nye medlemmer," skriver Ældre Sagen Allerød.

Er du i tvivl om pétanque er noget for dig, er du velkommen til at komme til et par prøvetimer. Der er ingen tilmelding, man kan bare møde op. På grund af corona-smitte vil spillereglerne fra gang til gang blive tilpasset de forholdsregler, der skal overholdes - herunder en til to meters afstand til andre personer, både under spillet samt i pauser.

Jk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?