3. marts 2021
Ayhan Sutcu stiller op til kommunalvalget for Venstre. Til daglig har Ayhan Sutcu købmanden posthuskiosken på Lynghøjvej i Lynge.
Ayhan Sutcu stiller op til kommunalvalget for Venstre. Til daglig har Ayhan Sutcu købmanden posthuskiosken på Lynghøjvej i Lynge.
Foto: Niels Brandt Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny på Venstre liste: 10 års tilløb til byrådsvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny på Venstre liste: 10 års tilløb til byrådsvalg
Opdateret 04. december 2013 kl. 14:47
Allerød KV17 - 06. april 2013 kl. 06:00
Af Niels Brandt Petersen

Allerød: For 15 år siden kom Ayhan Sutcu til Danmark fra Tyrkiet med en kulturel bagage, der gav ham mod på at kæmpe for det demokrati, han mødte i sit nye hjemland.

- Her i Danmark er det en selvfølge, at vi har demokrati og folkestyre. Sådan er det ikke i Tyrkiet. Efter 15 år i Danmark ved jeg, at det er noget, vi skal passe på, siger Ayhan Sutcu, der de sidste mange år har haft købmandskiosken ved Lynghøjvej i Lynge.

Han trådte for 10 år siden ind i Venstres bestyrelse i Allerød efter inspiration fra det mangeårige Venstremedlem Jørgen Lillemose Hansen fra Lynge.

Og nu er det tid til at følge den liberale overbevisning yderligere, mener Ayhan Sutcu. Derfor stiller han sammen med 12 andre kandidater op for Venstre til kommunalvalget i november.

- Jeg blev opfordret til det ved sidste valg for fire år siden. I år er jeg så klar, siger Ayhan Sutcu, der har brugt de fire år på at vurdere, hvordan arbejdet som eventuel byrådspolitiker vil påvirke dagligdagen.

- Men jeg er klar til, at min fritid skal bruges på det politiske arbejde, siger han.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?