6. juli 2020
Mark Ruffalo, kendt som Hulk, spiller hovedrollen i "Dark Waters".
Mark Ruffalo, kendt som Hulk, spiller hovedrollen i "Dark Waters".
Foto: Mary Cybulsk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugens film: Til kamp mod forurening - og sexchikane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugens film: Til kamp mod forurening - og sexchikane

"Dark Waters" og "Bombshell" er ugens to premierer i Albertslundbiograferne

Albertslund Posten - 07. juni 2020 kl. 04:55
Af Finn Due Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kampen mod uretten er temaet i begge de to film, der fra torsdag har premiere i Albertslundbiograferne. Og begge bygger på virkelige begivenheder.

arrow Læs også: Ugens film: Danskere foran og bag kameraet i New York-drama

Det biografiske drama "Dark Waters" handler om den succesrige advokat Robert Bilott, der kommer på sporet af noget ganske foruroligende, da han kontaktes af en bonde fra sin hjemstavn i West Virginia.

Landmandens dyr bliver vanvittige og dør på stribe, og snart viser en forbindelse sig til et af verdens største selskaber: DuPont Chemicals.

I årtier har DuPont bevidst forurenet drikkevandet i området i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt, teflon.

Mens Bilott forsøger at komme til bunds i sagen, bliver det mere og mere tydeligt, hvor langt DuPont vil gå for, at hemmeligheden om deres handlinger ikke slipper ud - og snart er advokatens fremtid, familie og liv i overhængende fare.

Fox News

Det biografiske drama "Bombshell - Opgørets time" handler om tre kvinders oplevelser på verdens måske mest sexistiske arbejdsplads og USA's mest magtfulde medieimperium, Fox News.

Megyn Kelly og Gretchen Carlson har arbejdet som journalister og oplevet sexismen på nyhedsmediet i mange år, mens den nyansatte Kayla Pospisil er ivrig efter hurtigt at stige i graderne. Men vejen dertil er ikke, som hun troede.

Med stålsat vilje og alt at tabe må kvinderne på hver deres måde kæmpe for at ødelægge Fox News' giftige arbejdsmiljø og få skovlen under stationens altdominerende patriark, Roger Ailes.


KONTAKT OS

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?