8. august 2020
"Sagen om Collini" er baseret på romanen af samme navn, skrevet af Ferdinand von Schirach. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

"Sagen om Collini" er baseret på romanen af samme navn, skrevet af Ferdinand von Schirach. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugens film: Filmatisering af bestselleren Sagen Collini

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugens film: Filmatisering af bestselleren Sagen Collini

To premierefilm i Albertslundbiograferne fra torsdag

Albertslund Posten - 02. august 2020 kl. 07:15
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er tysk dram og animationsfilm på premierelisten i Albertslundbiograferne fra torsdag.

Filmen "Sagen Collini" bygger på den internationale bestseller-roman "Sagen Collini" af Ferdinand von Schirach. (Udgivet i Danmark af Gyldendal).

Marco Kreuzpaintner instruerer den eksplosive, fascinerende film, der tester grænserne mellem moral og retfærdighed. "Sagen Collini" har været en stor succes i de tyske biografer med 1 million solgte billetter.

I over 30 år har Fabrizio Collini arbejdet flittigt for en tysk bilproducent, før han dræbte en mand, tilsyneladende helt uden grund. Sagen virker som et mareridt for den unge forsvarsadvokat Caspar Leinen: Han er personligt involveret, da offeret, den respekterede industrimand Jean-Baptiste Meyer, er bedstefar til hans gymnasiekæreste Johanna, hans mordanklagede klient vil ikke tale med ham, og han står over for en modstander, der synes langt overlegen i den legendariske anklager professor Richard Mattinger. Da Leinen alligevel beslutter at føre sagen, begynder han at afdække en af de største juridiske skandaler i Tyskland nogensinde, der strækker sig helt tilbage til 2. verdenskrig. Men hvor meget er han villig til at ofre for at afsløre sandheden?

Luna og den magiske krystal

Luna er ikke noget helt almindelig lille pindsvin. Hun er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Det kan man selv opleve i filmen "Luna og den magiske krystal".

Luna elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte (og til alle, der ikke vil). Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden.

Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod! Luna melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission. Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med - hendes bedste og eneste ven.

To usandsynlige helte på deres livs eventyr!


KONTAKT OS

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?