23. juni 2021
Der er krig på ord og toner i "The High Note".
Der er krig på ord og toner i "The High Note".
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ugens film: Drama i pladestudiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ugens film: Drama i pladestudiet

"The High Note" foregår i Los Angeles' musikbranche

Albertslund Posten - 09. maj 2021 kl. 06:15

Den hårdarbejdende Maggie har hele sit liv har brændt for en karriere i musikbranchen.

Hun har fået et arbejde som personlig assistent for superstjernen Grace Davis. Efter at have slidt og slæbt for Grace i tre år ser hun sit snit til endelig at blive producer.

Samtidig indleder Maggie et romantisk og professionelt forhold til den talentfulde David.

Såden lyder handlingen i "The High Note", der fra torsdag kan ses i Albertslundbiograferne. Den har Dakota Johnson, kendt fra "Fifty Shades of Grey", i hovedrollen.

Men også Tracee Ellis Ross er med, hun er kendt fra serien 'Black-ish' og datter af en af de helt store sangstjerner gennem tiderne - Diana Ross.

Sang og marmelade

Torsdagens anden premierefilm er animationsfilmen "Knudsen & Ludvigsen - det store dyr". Den handler om tre venner, der lever sammen i harmoni med sang og marmelade i deres tunnel.

Men alt ændres en dag, hvor de får besøg af en togkonduktør, som vil smide dem ud fra deres hjem i tunnellen - med det samme!

Den eneste der kan redde de tre venners hjem er den legendariske pirat Kaptajn Tootson, og de tre venner begiver sig nu ud på en rejse i jagten på piraten med træbenet.

fdue


KONTAKT OS

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?