19. oktober 2021
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikstøj sættes til debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikstøj sættes til debat

Debatmøde om trafikstøj i hovedstadsområdet holdes i Albertslund onsdag

Albertslund Posten - 27. september 2021 kl. 20:40

Trafikstøjen i hovedstadsområdet sættes til debat onsdag i Albertslund.

På debatmødet, der holdes i Gate 21 i Liljens Kvarter, kan man fra klokken 15.30 møde en række politikere, få svar på spørgsmål om trafikstøj, give inputs til det politiske arbejde med at bekæmpe trafikstøj i hovedstadsområdet, og samtidig høre, hvordan trafikstøj lyder og opfattes.

Politikerne, du kan møde i paneldebatten, er:

Helle Adelborg, borgmester, Hvidovre, Lars Gaardhøj, regionsrådsformand, Region Hovedstaden, Marianne Friis-Mikkelsen, næstformand for Teknik- og Miljøudvalget, Vallensbæk, Michael Fenger, borgmester, Gentofte, og Steen Christiansen, borgmester i Albertslund.

Bag debatmødet står Silent City, som er et samarbejde mellem ni kommuner og regionen om trafikstøj og de fælles udfordringer og muligheder for handling.

Ud over debatten kan man blandt andet møde eksperter indenfor trafikstøj, se forskellige løsninger til at reducere støj og lære, hvad man skal kan gøre i og omkring sin bolig.

Alle borgere og fagpersoner med interesse i trafikstøj kan deltage i debatmødet. Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig via Gate 21s hjemmeside.

fdue


KONTAKT OS

Rejser du til udlandet i år?