29. juli 2021
Endelig: Eksamensbeviserne deles ud!
gallery icon

Se billedserie

Endelig: Eksamensbeviserne deles ud!
Foto: Jørgen Brieghel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Studenter fik politikerbesøg og eksamensbeviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Studenter fik politikerbesøg og eksamensbeviser

Fredag fik de første studenter fra Vestskoven Gymnasium deres eksamensbeviser. I ugens løb var der også besøg af kommunalbestyrelsen

Albertslund Posten - 27. juni 2020 kl. 05:26
Af Jørgen Brieghel

Det var en forløsende kulmination på et studieforløb, der har haft kraftige corona-bump på vejen. Sidste mandag blev de første studenter udklækket på det nye Vestskoven Gymnasium. Onsdag var kommunalbestyrelsen på besøg og borgmesteren holdt tale til de unge. Fredag var der så dimission med uddeling af eksamensbeviser og farveltale af rektor, Trine Ladekarl Nellemann.

I har kæmpet - og nok også grædt!

Borgmester Steen Christiansen ønskede på kommunalbestyrelsens vegne de unge tillykke med deres eksaminer.

"I har kæmpet, slidt og slæbt - sikkert også grædt - for at nå hertil. Stort tillykke med at i bliver den første årgang, der modtager jeres eksamensbevis her på Vestskoven Gymnasium - i en hel ny og fantastisk flot bygning. Et af Danmarks smukkeste gymnasier, som vi er så stolte over at huse i Albertslund", sagde borgmesteren.

Han bemærkede også det usædvanlige i et eksamensforløb præget af corona i sidste semester.

"Kæmpe ros til jer for den måde I håndterede det - samme store ros til Trine og lærere for at skabe rammerne for at I i dag står med jeres eksamensbevis. Samtidig med at I har bidraget til at vi som samfund i dag står med en nogenlunde kontrol over coronaen".

En vestegns-meter

Corona havde præget hverdagen på gymnasiet. Det bemærkede Trine Ladekarl Nellemann også i sin tale. Dimmisioinerne fandt sted i mindre grupper af studerende og præcise antal familiemedlemmer dagen i genne:

"Dagligdagen har været præget af krav og kærlighed. Der har været mange skriftlige opgaver, som I skulle løse hjemmefra. Til gengæld har I givet den fuld gas med kærligheden, når I er kommet tilbage. I kan lide hinanden, I respekterer hinanden, og I vil gerne røre ved hinanden. Og har I lært mig, at når jeg har påpeget afstandskrav om 1 meter, så har I sagt: Jamen Trine der er jo tale om en vestegns-meter!"

Trine Ladekarl Nellemann sendte de unge ud i verden med fem gåde råd: "Lyt til andre, gør en forskel for andre, rejs jer når I falder, lad jer begejstre og brug livets chancer. Og ikke mindst: Husk at søvn er en gratis, lidt undervurderet ressource!".

Herefter var det ud til de ventende lastbiler, der kørte de nybagte studenter ud til familier og venner i den danske sommer.


KONTAKT OS

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?