23. september 2021
Søndag den 22. august sætter lokalhistorikerne Jørgen Nielsen, Kurt Bach og Emil Kruuse ord på, hvad kirkegården i Herstedvester kan fortælle af historier. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Søndag den 22. august sætter lokalhistorikerne Jørgen Nielsen, Kurt Bach og Emil Kruuse ord på, hvad kirkegården i Herstedvester kan fortælle af historier. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sognets dag: På historisk vandring i Herstedvester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sognets dag: På historisk vandring i Herstedvester

Herstedvester Kirke vil en gang om året arrangere en historisk dag

Albertslund Posten - 06. august 2021 kl. 06:03
Af Jørgen Brieghel

Sognets dag er et nyt initiativ, som udgår fra Herstedvester Menighedsråd. En gang om året vil menighedsrådet fremover arrangere en historisk dag med vandring i området eller fremvisning af gamle bygninger, som kan have almen interesse. Det er et initiativ, som formidler historier fra vores sted, om mennesker, skæbner, natur, bygninger eller institutioner. Alle er velkommen til at deltage.

"Vi begynder med slutningen. For slutningen finder vi på kirkegården, når historien om dem, der var, er slut. Ikke desto mindre er fortiden enhver ny generations fremtid. Vi står altid på skuldrene af dem, der var før os", fortæller sognepræst Marianne Nicolaisen Kristensen, der er en af initiativtagerne til sognets dag.

Søndag den 22. august sætter lokalhistorikerne Jørgen Nielsen, Kurt Bach og Emil Kruuse ord på, hvad kirkegården i Herstedvester kan fortælle af historier om mennesker og livsvilkår i det gamle Herstedvester.

Dagen begynder med gudstjeneste i Herstedvester Kirke kl. 10.00 ved sognepræst Marianne Nicolaisen Kristensen. Kl. ca. 11.30 begynder kirkegårdsvandringen, som slutter med kartoffelsalat og grillpølser ca. kl. 13.00. Der er mulighed for at købe noget at drikke.

Man kan gratis tilmelde sig på kirkens hjemmeside www.herstedvesterkirke.dk eller ved at ringe til en af kirketjenerne.


KONTAKT OS

Stemmer du til kommunalvalget i år?