18. juni 2021
Medlemmer af Albertslund Kunstforening blev guidet gennem Københavns mindre gader og gårde. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Medlemmer af Albertslund Kunstforening blev guidet gennem Københavns mindre gader og gårde. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skønt at komme i gang: Forening genstarter med byvandring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønt at komme i gang: Forening genstarter med byvandring

Albertslund Kunstforening har holdt første arrangement efter den lange nedlukning. Det var en kunstvandring til København

Albertslund Posten - 06. maj 2021 kl. 05:22
Af Jørgen Brieghel

"Skønt at komme i gang igen, og vi var hele 27 deltagere til kunstvandringen "Byens billeder" i København med Tom Jørgensen", siger Alex Morthorst, formand for Albertslund Kunstforening. Foreningen har 28. april holdt sit første arrangement i år efter den lange Corona-pause.

"Det var en veloplagt turguide, som fortalte om Københavns historie og byens udtryk gennem tiderne. Vi blev ført gennem nogle af de mest interessante, mindre gader og områder med flot arkitektur og fik levende levnedsbeskrivelser fra tidernes løb. Via Tom Jørgensens levende og engagerede måde at fortælle på, så kunne man næsten på nethinden se de omtalte scener fra livets gang i de små gader".

Vandringen sluttede med et besøg på Hviids Vinstue, hvor medlemmerne fik lidt smørrebrød og en øl eller vand.

"Det var tydeligt, folk havde savnet det sociale samvær, og snakken gik livligt hen over bordene", beretter Alex Morthorst.

Den 3. juni inviterer Albertslund Kunstforening på det sidste arrangement inden sommerferien, og det er en tur til det genopståede Holmegaard Værk.

Her skal man se på den flotte glaskunst, som er blevet produceret på stedet igennem mange år af nogle af landets ypperste glaspustere. Stedet har også en fin samling af Kählers flotte keramik-ting.


KONTAKT OS

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?