31. juli 2021
Wow, vejret er koldt - men bassinet er heldigvis varmt. Storm Hochheim Olesen og Magnus Nielsen var de aller-første i vandet. Foto: brie.
gallery icon

Se billedserie

Wow, vejret er koldt - men bassinet er heldigvis varmt. Storm Hochheim Olesen og Magnus Nielsen var de aller-første i vandet. Foto: brie.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Solen var med de første i Badesøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Solen var med de første i Badesøen

Vejret artede sig "lige nøjagtig", da dørene blev slået op til den 49. sæson

Albertslund Posten - 23. maj 2021 kl. 07:00
Af Finn Due Larsen

Der var lidt kølig vind, og termometeret sagde 13 grader. Men solen tittede frem, og når nu vandet står klar med en temperatur på 23, så går det jo nok altsammen.

arrow Læs også: Badesøen er klar - med fuld fokus på Corona

Jo, skik følge eller land fly - pinselørdag morgen åbnede Badesøen til sin 49. sæson. Med et vejr, der "lige nøjagtig" gik an, da regn og voldsom blæst udeblev - men det heller ikke var den der varme sommer, vi nok alle sukker lidt efter.

Men den kommer jo nok, er vel sådan rigtige badegæster tænker - og hopper ud i det.

"Det er noget, der hører med. Vi skal være her den første dag, så er sommeren ligesom i gang. Sådan har det været i flere år", lød det fra en familie, der stod helt fremme i køen.

Jo, nogle ting skal man ikke ændre på. Med til traditionen hører en rød løber, en indvielses-tale og et klip af den røde snor. Efterfulgt af gratis morgenmad og kaffe.

Med restriktioner

Det var i år borgmester Steen Christiansen, der bød morgengæsterne velkommen. Han slog fast, at selv om meget ligner sig selv, så er der også - ligesom sidste år - lagt nogle restriktioner ind, på grund af Corona.

Hvor man skal vise Coronapas ved indgangen, holde afstand, og der højest må lukkes 500 gæster ind ad gangen.

"Men uanset hvad så håber jeg I vil nyde det grønne område, og "Vestegnens Mallorca", som Badesøen er blevet kaldt", sagde Steen Christiansen.

Der også lige fik med, at restriktionerne kan ændres i løbet af sæsonen, og så vil der blive orienteret om det på Badesøens hjemmeside.

Så blev snoren klippet, og gæsterne væltede ind. De første i vandet var to meget unge herrer, der spurtede ud under bruseren og ikke kunne komme ud på vippen hurtigt nok.

Med eller uden Corona, med eller uden sommervarme - ud i bassinet, det skal man da.


KONTAKT OS

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?