24. oktober 2020
Der vil være øget patriljering på vestegnen for at sikre, at de nye restriktioner overholdes. Det meddeler politiet. Arkivfoto
Der vil være øget patriljering på vestegnen for at sikre, at de nye restriktioner overholdes. Det meddeler politiet. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Øget patruljering skal sikre at corona-restriktioner overholdes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øget patruljering skal sikre at corona-restriktioner overholdes

De nye corona-restriktioner, der er blevet indført, gælder foreløbig frem til den 1. oktober i alle 11 kommuner på Vestegnen, og Københavns Vestegns Politi har fortsat ekstra patruljer

Opdateret 18. september 2020 kl. 09:46
Albertslund Posten - 18. september 2020 kl. 09:40
Af Jørgen Brieghel

Åbningstiden for barer, caféer og restauranter på Vestegnen er blevet yderligere begrænset, og kunderne skal til at bære mundbind. Det sker for at begrænse smitteudviklingen.

"Der er ingen tvivl om, at vi lige nu står i en meget alvorlig situation, og bliver reglerne ikke overholdt, så vil man blive sigtet for at overtræde dem. Det er et fælles ansvar at holde smitten nede, og vi skal alle gøre en indsats for at begrænse smittespredningen," siger politidirektør Kim Christiansen i en pressemeddelelse.

Øget patruljering

Københavns Vestegns Politi vil derfor igen i den kommende weekend køre med øget patruljering for at sikre, at de nye regler bliver overholdt, og der vil blive ført tilsyn og kontrol med kredsens mange restaurationer, barer og caféer. Der vil også være øget fokus på, om det kan blive nødvendigt at udstede opholdsforbud visse steder i politikredsen for at sikre, at festen ikke rykker udenfor efter kl. 22.00.

Vær ansvarlig

"Der skal skrues op for ansvarligheden - og det gælder os alle. De nye restriktioner er iværksat, fordi vi står i en meget alvorlig situation, og det er for vores alles bedste. Så følg retningslinjerne, skru ned for tætheden og op for ansvarligheden" siger politidirektøren.

Ny lukketid

Serveringssteder som restauranter, barer, caféer og lignende steder med bevilling skal lukke kl. 22.00.

Husk mundbind

Der er indført krav om brug af mundbind eller visir på restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder - dog ikke, når man sidder ned.

Krav om skiltning

Der er indført krav om skiltning, der angiver, hvor mange personer, der maksimalt kan være i en restaurant, bar, café og lignende serveringssted for at opfylde kvadratmeterkravet. Samtidig er der indført krav om skiltning om brugen af mundbind eller visir.

Superligakamp

Også i forbindelse med den kommende superligakamp mellem Brøndby IF og AC Horsens den 27. september, bliver der en række begrænsninger.

Derudover opfordres der til, at andre arrangementer, fester og fejringer i private hjem ikke afholdes med andre end den nærmeste, snævre omgangskreds.


KONTAKT OS

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?