26. oktober 2020
image0
gallery icon

Se billedserie

Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik mellem billeder, da kunstforeningen fyldte 30 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik mellem billeder, da kunstforeningen fyldte 30 år

Albertslund Kunstforening har 30 års jubilæum med strygerkoncert på Birkelundgård

Albertslund Posten - 25. september 2020 kl. 05:24
Af Jørgen Brieghel

På den sidste udstillingsdag, søndag den 20. september, fejrede Albertslund Kunstforening deres 30 års jubilæum med en klassisk strygerkoncert, fremført af to lokale, meget dygtige, unge musikere, nemlig Josephine og Magnus Franyó, som begge har gået på Albertslund Musikskole.
”Udstillingen med Skak Snitker, Maria Ytterberg og Niels Dejgaard blev lukket kl. 15, så der var tid til at sætte stole op i god ro og orden. Alt blev udført efter de gældende råd og retningslinjer, som myndighederne har udstedt mht. COVID-19 forebyggelse”, lyder det fra foreningens formand, Alex Morthhorst.

Mindeværdig koncert

Han fortæller om koncerten, at Josephine og Magnus Franyó havde forberedt et alsidigt klassisk repertoire med fx Haydn, Beethoven, Monti og Händel, og Josephine gav en meget fin introduktion til samtlige numre.
”Det blev til en meget smuk og mindeværdig koncert, hvor de dygtige musikere førte publikum gennem en charmerende rejse inden for strygermusikken. En værdig måde at fejre foreningens 30 års fødselsdag på”, slutter formanden.


KONTAKT OS

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?