21. september 2021
LoppeReolen åbner i nye lokaler ved siden af Albertslund Optik. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

LoppeReolen åbner i nye lokaler ved siden af Albertslund Optik. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LoppeReolen er tilbage i Albertslund Centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LoppeReolen er tilbage i Albertslund Centrum

LoppeReolen åbner 7. august i lokalerne ved siden af Albertslund Optik

Albertslund Posten - 31. juli 2021 kl. 06:43
Af Jørgen Brieghel

Efter otte måneders pause er det nu endelig lykkedes LoppeReolen at rykke ind i nye lokaler på Bytorvet 29 i Albertslund Centrum.

Henrik Byrdal glæder sig sammen med sine ansatte Alexander Byrdal og Charlotte Gravesen til at åbne 7. august, fortæller butikkens marketingskonsulent Trine Sten Dybdahl.

"LoppeReolen fik ellers en god start i lokalerne på Stationstorvet - hvor Menu en gang lå", fortæller Trine Sten Dybdahl. "Men fordi der skulle byggeri i gang af en udvidelse af sundhedshuset, måtte lejemålet opsiges. I stedet fandt Albertslund Centrum så lokalerne på Bytorvet 29".

"Butikken har været savnet og efterspurgt i lokalmiljøet. Henrik Byrdal er meget dedikeret og har en god kontakt til lokalbefolkningen, hvor han end er. Mange går efter Henrik Byrdal og vælger andre tilsvarende butikker fra. Albertslunderne benyttede sig sidste år af muligheden for at rydde op i gemmerne, sælge fine loppeting og tjene lidt ekstra lommepenge. Nu er chancen der igen".

Charlotte Gravesen var også med i Loppereolens tidligere lokaler, og Henrik Byrdals søn, Alexander står sammen med hende og Henrik for den daglige drift af butikken.

Loppereolen er et sted, hvor man lejer en reol for en periode, som man selv bestemmer. Man kan vælge en reol til ting eller en til både ting og tøj.

Derefter vælger man den periode, man vil have reolen, hvorefter man får prismærker og alarmer til sine ting. Hver aften gøres salget op, og man får hjemme i privaten en sms, der fortæller, hvordan det er gået. Så kan man fylde op, efter behov.

Det er en god idé at starte med at tale med en af butikkens ansatte om den periode, man skal have reolen. Nogle har tre måneder, andre et helt år.

"Vi lever jo i en forbrugertid, og vi får samlet en masse ting sammen - ikke mindst når man lever i sammenbragte familier. Børnetøj og børnelegetøj er typisk ikke slidt, så det er jo fint og miljørigtigt, at andre kan få glæde af ens ting", siger Trine Sten Dybdahl.


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?