4. august 2021
Der er brug for indsamlere i Albertslund til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 16. august.
Der er brug for indsamlere i Albertslund til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling 16. august.
Foto: Kræftens Bekæmpelse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsindsamling: Kræft holder aldrig pause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsindsamling: Kræft holder aldrig pause

Der er brug for indsamlere i Albertslund til indsamlingen den 16. august

Albertslund Posten - 28. juni 2020 kl. 06:01
Af Jørgen Brieghel

"Kræft holder ikke pause, selv om corona er dukket op. Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi brug for din hjælp til at samle ind til kræftsagen", siger Yvonne Monrad Rasmussen, som er indsamlingsleder i Albertslund.

"Mange indsamlere har en personlig grund til at deltage. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft. Derfor kan indsamlerne igen i år på et flag skrive deres egen personlige grund til at samle ind. Flaget kan sættes på tøjet eller tasken".

"Vores erfaring er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig,

Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne. Yvonne Monrad Rasmussen understreger, at det er helt frivilligt, om man vil bruge det. Indsamlingen gennemføres selvfølgelig i overensstemmelse med retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne", siger Yvonne Monrad Rasmussen, som er indsamlingsleder i Albertslund.

Derfor er din støtte vigtig

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse. Netop rådgivning har der været endnu større efterspørgsel på under corona.

Overskuddet fra indsamlingen fordeles med 62 pct. til forskning, 17 pct. til patientstøtte, 18 pct. til forebyggelse og 3 pct. til administration.

Kun tre procent af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige. Resten af indtægterne er afhængige af dig og andre, der vælger at støtte sagen, og som samtidig er med til at sikre, at færre får kræft, at flest muligt overlever kræft, og at mennesker ramt af kræft får et godt liv med eller efter kræft.

Bak indsamlingen op

"Uanset hvilken grund man har, håber jeg, at rigtig mange vil bakke op om landsindsamlingen. Enten ved at give et bidrag eller ved selv at gå ud med indsamlingsbøtten", siger Yvonne Monrad Rasmussen..

Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Du kan dele din oplevelse på sociale medier med #Visflaget.

Man kan melde sig som indsamler på 7024 2020 eller gå ind på indsamling.dk.

Yderligere information hos Yvonne Monrad Rasmussen på telefon 20 96 23 48.


KONTAKT OS

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?