23. september 2020
Det er nu bands og musiksolister i Albertslund skal tilmelde sig og få chancen for at spille på de store scener. Pressefoto
Det er nu bands og musiksolister i Albertslund skal tilmelde sig og få chancen for at spille på de store scener. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagten går ind på musiktalenter i Albertslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagten går ind på musiktalenter i Albertslund

Så er det nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet Popkorn Nordic og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener.

Albertslund Posten - 30. juni 2020 kl. 05:55
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder Kulturmetropolen nu efter de bedste lokale bands og artister i Albertslund og på hele Sjælland.

Albertslund er en del af den regionale kulturaftale Kulturmetropolen, som blandt andet skal løfte musiklivet lokalt og regionalt og nu også internationalt.

Popkorn Nordic er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre, og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

Popkorn Nordic handler om at lære af hinanden på kryds og tværs

Programmet skydes i gang med livekoncerter fra september på toneangivende spillesteder over hele Sjælland. Lyttejuryen bag Popkorn Nordic sidder allerede nu klar til at udvælge deltagerne. Så hvis man gerne vil ud og spille, og man samtidig er klar til at udvikle sig som band/artist sammen med andre dygtige musikacts, så er det nu, man skal tilmelde sig.

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. Popkorn Nordic handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

Popkorn Nordic er et samarbejde mellem Kulturmetropolen, Kulturværftet, Gimle, Tapperiet, Kulturium, Loppen, Slagelse Musikhus, STARS, Helsingør Festival, The Tivoli (SE) og Studiefrämjandet (SE).

Tilmeldingsfrist 16. august 2020.


KONTAKT OS

Har debatten om sexisme taget overhånd?